Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Talisca Caner Erkin kavgası - Talisca ile Caner Erkin arasında yaşananlar - Talisca'dan Caner Erkin'e tekme - Trabzonspor Haberleri
        1

        Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor'un 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

        2

        Beyaz TV'nin haberine göre; Trabzonspor maçının hemen ardından Caner Erkin ile Talisca arasında söz dalaşıyla başlayan kavga daha sonra fiziksel kavgaya dönüştü. Caner Erkin'in Talisca'ya küfretmesi üzerine Talisca, Caner Erkin'e uçan tekme attı. Beşiktaş Kulübü, olaylar ilgili olarak 'Ufak bir atışma' şeklinde bir açıklama yayınladı. İşte gelişmeler:

        3

        UÇAN TEKME İDDİASI

        Beşiktaş ile Trabzonspor'un 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV muhabirinin aktardığı bilgiler şu şekilde: "Maçtan sonra Caner Erkin soyunma odasında Talisca'ya Türkçe küfürler ediyor. Bazı el hareketlerini görünce de Talisca tercümanı çağırıyor.

        4

        Caner, Talisca'ya şunları demiş: 'Sen bu takımın üzerinde oynamaya ve kendine oynamaya çalışıyorsun. Kendi istatistiklerini yükseltmeye çalışıyorsun.' Olay kavgaya gelmeden önce 2-3 dakika geçiyor.

        5

        Sonrasında Talisca bir anda, uçarak Caner'e tekme atıyor.

        6

        Caner hamle yapmış ve vuramamış. 5 dakika sonra masajın olduğu odaya giriyor, 15 dakika sonra Şenol Hoca tribünden aşağı indi. Hocaya söyleniyor. Hoca inanılmaz kızmış. Oyuncularla konuşma yapmış. 'Bu takımın üzrinde oyuncular var, ben buna engel olamıyorum. Buna engel olmaya çalışacağım. Eğer yapamazsam bırakacağım' diyor."

        7

        CANER ERKİN DOĞRULADI

        Öte yandan Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Caner Erkin'in kendisine mesaj attığını açıkladı.

        8

        Caner Erkin, Sinan Engin'in kavgayla ilgili sorusu üzerine, "Kavga oldu bitti, abartmasınlar ağabey" diyerek olayı doğruladı.

        9

        BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ: ''UFAK BİR ATIŞMA''

        "Basın yayın organlarında Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır."

        10

        "Herkesin bildiği üzere, böyle yüksek konsantrasyonun olduğu ortamlarda saha içinde, yedek kulübesinde, soyunma odasında çeşitli tartışmalar olabilir. Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek ise gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

        11

        Trabzonspor maçının ardından kavga eden Talisca ile Caner Erkin gerilimi sona erdi. Anderson Talisca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ''Biz her zaman kardeşiz. Böyle bir olup sevinmeye sevindirmeye devam edeceğiz.'' dedi.

        12

        Öte yandan Gazete Habertürk'ün haberine göre; Talisca, Caner’e “Neyimi eleştiriyorsun! Sen kendine bak. Ben golümü attım, üzerime düşeni yaptım. Sen ne yaptın?” deyince sinirler gerildi.

        13

        ŞENOL GÜNEŞ: HERKES BEDELİNİ ÖDER

        Cezası nedeniyle mücadeleyi locada izleyen Şenol Güneş, olayı duyar duymaz soyunma odasına gitti. Burada oyuncularına kızan Güneş, “Herkes haddini bilsin. Burada ben yokum diye meydanı boş mu sandınız? Herkes yaptığının bedelini öder” dedi.

        14

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ