Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TOGG geri ödemeleri ne zaman? TOGG 60 bin TL iadesi ne zaman ve nasıl yapılacak?
        1

        Yerli elektrikli otomobil TOGG ön sipariş hakkı için başvurular 16-27 Mart 2023 tarihleri arasında alındı. 29 Mart Perşembe günü YouTube ve TRT Haber canlı yayınında gerçekleştirilen kura çekilişi ile kazanan şanslı isimler belli oldu. Kura çekiminin sona ermesiyle gözler "TOGG 60 bin TL peşinat geri ödemesi ne zaman?" sorusuna çevrildi. İşte konuya dair ayrıntılar...

        2

        TOGG 60 BİN TL ÖN ÖDEME İADESİ NASIL ALINIR?

        Şanslı 20 bin kişi, 2023 Nisan ayı içerisinde teslim edilecek TOGG T10X sipariş hakkını garantilediler. Asıl ve yedek liste dışında kalan başvuranlar ise yaptıkları ön ödemeleri (60 bin TL) Trumore cüzdanları üzerinden iade alacaklar.

        3

        TOGG ÖN ÖDEME ÜCRETİ NE ZAMAN GERİ YATACAK?

        Çekiliş sonucuna göre sipariş hakkı kazanamayanların ön ödeme bedelleri ise kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına ardından bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılması bekleniyor.

        4

        TOGG KURA SONUÇLARI SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

        Dijital ortamda gerçekleştirilen TOGG T10X kura çekilişi 29 Mart Çarşamba akşamı saat 21:00'de TRT Haber ve Youtube kanalların üzerinden yayınlandı. Noter huzurunda gerçekleştirilen TOGG kura çekilişi sonuçları ve isim listesi TOGG resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabilecek.

        TOGG KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ