Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tolgahan Sayışman'dan Almeda Abazi'ye: Seni çok seviyorum ruhum - Magazin haberleri
        1

        Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 14 Şubat 2017 yılında Los Angeles'ta dünyaevine girmişti. İkilinin bebekleri Efehan, 5 Mayıs’ta dünyaya gelmişti.

        2

        Sık sık oğullarıyla yer aldıkları mutluluk pozlarını yayınlayan çift, tanışmalarının 5. yıl dönümlerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

        3

        "SENİ ÇOK SEVİYORUM RUHUM"

        Tolgahan Sayışman, eşi ile bu pozunu, "5... Seni çok seviyorum ruhum" notuyla yayınladı. Abazi ise eşinin paylaşımına kalp emojileri ile yanıt verdi.

        7

        Tolgahan Sayışman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

        8

        Oğlumuz Efehan'ın geçirdiği operasyon sırasında ve sonrasında arayarak, mesaj atarak, çiçek göndererek, iyi dileklerini bizlerle paylaşan tüm tanıdıklarımıza; başta ameliyatı gerçekleştiren doktorumuz olmak üzere hemşiresinden hasta bakıcısına, bizlerle ilgilenen tüm hastane personeline; ayrıca bizleri şahsen tanımasa da bizi severek takip eden, dualarını bizlerden esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.

        9

        "ALLAH BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZI KORUSUN"

        Soranlar için Efehan şu an iyi. Allah'ıma şükürler olsun. Allah bütün bebeklerimizi ve çocuklarımızı korusun, kimseye yaşatmasın inşallah. Sizleri çok seviyoruz.