Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Son dakika! Trabzonspor - Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri! Trabzonspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Trabzonspor Haberleri
        1

        Süper Lig'in 6. haftasında heyecan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından bugün de Trabzonspor - Beşiktaş maçı ile devam edecek.

        2

        Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ile Asım Yusuf Öz yapacak.

        3

        Medical Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek.

        4

        Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan iki ekipten Trabzonspor'un 6, Beşiktaş'ın ise 5 puanı bulunuyor. Tek galibiyeti olan Trabzonspor, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alırken Beşiktaş ise 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti.

        5

        Sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren bordo-mavililerde Abdülkadir Ömür, Yusuf Sarı, Caleb Ekuban ile Fernandes’in yanı sıra tedavisi devam eden Onazi bu maçta forma giyemeyecek.

        6

        Ayrıca tedavisi tamamlanan ve takımla çalışmalara başlayan Sturridge’in ise maç kadrosunda yer alacağı belirtildi.

        7

        Son haftalarda orta saha ve hücum bölgesinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle Teknik Direktör Ünal Karaman, hafta içinde yapılan çalışmalarda orta saha ve hücum hattında farklı versiyonlar denediği gözlendi.

        8

        Siyah-beyazlılarda ise sakatlığı bulunan Victor Ruiz’in yanı sıra cezalı olan Elneny ve Ljajic maç kadrosunda yer almadı.

        9

        Geçen hafta cezası nedeniyle forma giyemeyen Vida, bu maçta sahadaki yerini alacak.