Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Trabzonspor: 3 - Konyaspor: 4 | MAÇ SONUCU - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, şampiyonluk umutlarını sürdürmek için sahaya çıktığı maçta, 3-1 öne geçmesine rağmen İttifak Holding Konyaspor'a 4-3 mağlup oldu. Konyaspor puanını 36'ya yükseltip kümede kalma yolunda önemli bir avantaj elde ederken Trabzonspor'un şampiyonluk ihtimali kalmadı ve Başakşehir tarihinde ilk kez şampiyon oldu!

        MAÇIN DAKİKALARI

        4. dakikada bu kez Konyaspor tehlikeli geldi: Alper'in pasıyla ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Ömer Ali Şahiner sert bir vuruş yaptı. Yerden seken topu kaleci Uğurcan kornere çeldi.

        7. dakikada Abdülkadir Ömür'ün ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top Konyaspor savunmasına da çarpıp yan ağlarda kaldı.

        REKLAM

        8. dakikada Trabzonspor çıkarken top kaybı yaptı. Alper Uludağ rakip ceza sahasına yaklaşıp savunma arkasına pasını yolladı ancak Bajic'i topla buluşturamadı.

        12. dakikada ani gelişen Trabzonspor atağında Ekuban savunma arkasına sarkan Sörloth'a çok şık bir pas yolladı. Yıldız futbolcu kaleci Ertuğrul'dan sıyrıldıktan sonra açısını kaybetmesine rağmen harika bir vuruş yaptı ve takımını öne geçirdi.

        26. dakikada Jonsson'un savunma arkasına yolladığı topu kontrol eden Milosevic topu rakibinden kurtarıp çaprazdan vuruşunu yaptı. Kaleci Uğurcan'dan seken topa Jevtovic gelişine vurdu ancak top Manuel da Costa'ya çarpıp kornere gitti.

        31. dakikada Milosevic topu Manuel da Costa'dan kazandı ve rakip ceza sahasına yaklaştı. Soldan hücuma destek veren Alper son çizgiye inip içeri çevirdi ancak Campi'ye çarpan top kaleci Uğurcan'da kaldı.

        42. dakikada Ömer Ali'nin sol kanattan yaptığı ortada Rijad Bajic etkili bir kafa vuruşu yaptı ve top kaleci Uğurcan'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.

        45+1. dakikada Skubic'in sağ kanattan yaptığı ortada top Novak'tan sekip bir anda kaleye yöneldi. Kaleci Uğurcan son anda topu kornere çelmeyi başardı.

        REKLAM

        50. dakikada hızlı gelişen Konyaspor hücumunda Bajic soldan ceza sahasına girdi ve uzak direğe pasını çevirdi ancak top Manuel da Costa'dan geri döndü.

        51. dakikada Abdülkadir Ömür ceza sahası dışından sert bir vuruş yaptı ama kaleci Ertuğrul gole izin vermedi.

        54. dakikada Campi'nin pasıyla savunma arkasına sarkan Sörloth, Anicic'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını işaret etti. Konyasporlu itiraz etmelerine rağmen VAR incelemesi sonrasında Atilla Karaoğlan'ın penaltı kararı değişmedi.

        56. dakikada Penaltıda topun başına geçen Alexander Sörloth düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

        58. dakikada rakibinden kazandığı topla sağdan ceza sahasına giren Kamil Ahmet pasını aktardı ancak tehlikeli bölgede topa kimse dokunamadı.

        61. dakikada Guilherme'nin sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortayı arka direkte tamamlayan Novak farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

        66. dakikada rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Abdülkadir Ömür süratle Konyaspor ceza sahasına yaklaştı ve sol ayağının içiyle uzak köşeye vuruşunu yaptı fakat top az farkla yandan dışarı gitti.

        REKLAM

        72. dakikada Badou Ndiaye ceza sahasının biraz dışında topla buluştu ve şutunu attı. Meşin yuvarlak uzak köşeden ağlara giderken önceki pozisyonda elle oynama tespit edildiği için gol geçerlilik kazanmadı.

        81. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Levan Shengelia enfes bir frikik golüne imza attı ve farkı bire indirdi.

        83. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Novak sert bir vuruş yaptı. Kaleci Ertuğrul'dan seken topa Sörloth vurdu fakat isabet sağlayamadı.

        86. dakikada Hadziahmetovic'in derin pasıyla savunma arkasına sarkan Shengelia, Manuel da Costa'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı gösterdi.

        88. dakikada topun başına geçen Skubic hata yapmadı ve skoru 3-3'e getirdi.

        90+1. dakikada Shengelia'nın ortasında arka direkte kafayı vuran Thuram, Konyaspor'u 4-3 öne geçiren golü kaydetti!

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ