Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Tümer Metin'in Galatasaray - Konyaspor maçı yorumları - Galatasaray Haberleri
        1

        "İlk yarıda Konyaspor'un hem pas hem pozisyon olarak iyi başladığını söyleyelim. Bu akşamın manşeti liderlik tamam, oyun tartışılır diyebilirsin. Haftayı lider kapatıyorsun, Okan hoca istediklerini yapamamaktan hatta 3 yerli kuralından yakınarak bir açıklama yapabilir"

        2

        "Maçı kazanan Galatasaray, oyunu kazanan ne Konya ne de Galatasaray. Konyaspor ikinci yarıda ilk yarıdaki görüntüsünden uzaktı. Mevcudun içerisinde gözler görülen sıkıntılar hafta 7 haftada 16 puan var. Okan hocanın önüne böyle bir tablo çizseler sezon başında kabul edebilir. Oyun olarak böyle olacaksın deseler, ilk 6 haftadan sonra biz zaten düzeleceğiz diyebilir"

        3

        "Galatasaray'ın mevcut sıkıntıları devam ediyor. Taraftarlar sen de hiç bir şeyi beğenmiyorsun diyebilir ama Okan hoca da sıkıntılarının aynı olduğunu söyleyecektir"

        4

        "Icardi, Gomis'in yerine girdi. Belli ki hazır değil, ön direk koşusu ve rakibini hataya zorlaması santrafor meziyetlerini gösterdi. Bizde bir gerginlik var. Manchester City'nin maçını izledim, tekrarı varmış. Sacha Boey'in ayağında top, 9 oyuncu duruyor. Yusuf oyuna girdikten sonra hareketlendi biraz herkes. Kerem hareketli, Yunus hareketli diyebiliriz normalde, onlar da repertuvarına yeni bir şey katmıyorlar"

        5

        "Üretmekte zorlanıyor Galatasaray bu bir gerçek, tempo da Okan hocanın istediği tempo değil bence. Oliveira'nın temposu, Boey'in, Kerem ve Yunus zaman zaman tempoları tamam, Torreira'nın defansif anlamda temposu tamam ama gerisi o tempoyu gösteremiyor"

        6

        "Galatasaray'ın ikinci yarıda net pozisyonu yok, ilk yarıda daha çok pozisyonu vardı iki yarıda da. Boey orayı çok iyi kapattı, bütün birebirleri kazandı. Rakibi kontrol altında tuttular orada"

        7

        "Ligin bu boyutunda, takımlarımız hazır değilken, 21 puanın 16'sını almış olmak, içeride bir galibiyet daha elde etmek. Son 3 haftayı kazanmak önemlidir. Milli arada organizasyonu tamamlamak anlamında önemli bir süreç geçirecektir Galatasaray"

        8

        "Okan hoca ben de rakibi oynatmadım diyebilir. Yaklaştırmadım kaleme, çok bastım diyebilir. Endri Çekibi çıkınca bir bacağı gitmiş oldu Konyaspor'un. Rakip ceza sahasında 20 kez buluşmuş Konyaspor, Galatasaray 33 kez buluşmuş. Bunların 15'i falan Kerem ve Yunus'un rakip kaleye gitme girişimleri"

        9

        "Organizasyondaki sıkıntı şu Galatasaray'da, uzaktan şut attılar mı? Bugün için tartışılır, duran toptan etkili oldular mı? O da tartışılır. İkinci golü buldukları gol bir organizasyondur mesela. Bunları daha çok yapmak lazım. Bu 3 yerli kuralı var ya, eğer o olmasa Galatasaray'ın oyunu değişebilir"

        10

        "İkinci yarının en kötüsü Kerem ama çıkaramıyorsun, Yunus tıkandı çıkaramıyorsun. Rashica girebilir giremiyor, hocanın eli kolu bağlanıyor müdehale edemiyor. Oyunun güçlü olmamasının sebebi iki kanat oyuncusunun repertuvarlarının kısıtlı olması"

        11

        "Rakip, üzerine Yunus gelirken ne yapacağını biliyor. Farklı meziyetler eklemeleri lazım kendilerine. Mesela kanatlar yer değiştirebilir, rakibi de zorlar bu durum"

        12

        "Bir gerçek var, takımlarımız fizik olarak bir türlü hazır duruma gelemiyorlar. 7 hafta geçmiş. Bu antrenmanla olacak bir şey değil. Bir oyun seçersen fiziki kalite iyileşebilir. Biz çok uzun mesafelerde oynuyoruz. Bir İngiliz takımına oynat bu oyunu onlar da kaybolacaktır. Biz kısa mesafelerde oynayamıyoruz"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ