Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye - İzlanda (Milli Takım muhtemel 11) maç hangi kanalda - Futbol Haberleri
        1

        A Milli Takımımız, bu akşam 20.00'de İzlanda karşısına EURO 2020 vizesi için çıkıyor! Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

        2

        Ay-yıldızlı takımımız, İzlanda maçında beraberlik halinde bile Andorra ile yapılacak son karşılaşma öncesi 2020 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantileyecek.

        3

        Milliler, ilk 2 sırayı alan takımların Avrupa Şampiyonası'na katılacağı grupta 19 puan ve averajla lider durumda bulunurken, rakip İzlanda 15 puanla 3. sırada yer alıyor.

        4

        Müsabakada, İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Anthony Taylor düdük çalacak. Taylor'ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell olacak.

        5

        CENK VE İRFAN YOK

        A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın oynanacak İzlanda maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Tek hedeflerinin kazanmak olduğunu belirten Güneş, Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci'nin sakatlıkları nedeniyle oynamayacağını, Emre Belözoğlu'nun ise durumunun iyi olduğunu ifade etti.

        6

        Türkiye'nin liderlik yolundaki en önemli rakibi ve aynı puana sahip Fransa ise sahasında Moldova'yı konuk edecek. Türkiye'nin yer aldığı grupta TSİ 22.45'te Fransa-Moldova ve Arnavutluk-Andorra maçları da oynanacak.

        7

        A Milli Takım, İzlanda karşısında, Türkiye'de oynadığı 5 maçın 2'sini kazanırken, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

        8

        İstanbul'da oynadığı 1996 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde rakibini 5-0, 2015'te de Konya'da oynadığı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde ise 1-0 mağlup etti.

        9

        MUHTEMEL 11'İMİZ

        Mert

        19

        Burak

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ