Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Üç Kız Kardeş 27. bölüm fragmanı yayında! Türkan bebeğini kaybetmenin acısını yaşıyor!
        1

        Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Üç Kız Kardeş 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeleri sizler için derledik. İşte Üç Kız Kardeş 27. bölüm fragmanı detayları...

        2

        TÜRKAN BEBEĞİNİ KAYBEDİYOR

        Bebeğini kaybeden Türkan zor anlar yaşıyor. Türkan'ın "Doktor zamanında gelseydiniz bebeğini kurtarabilirdiniz dedi. Sizin yüzünüzden ben bebeğimi kaybettim." diyerek ağladığı sahne dikkat çekiyor.

        3

        Somer'in ise elinden ağlamaktan başka bir şey gelmiyor. Diğer taraftan tüm oklar Mine'ye dönüyor. Türkan Mine'yi katil ilan ediyor! Türkan'ın Mine'ye "Katil! Bebeğimin katili" sözleri fragmana damga vuruyor.

        4

        Nesrin ve Sadık arasında gerilim yaşanıyor. Nesrin "Madem bu kadar nefret ediyorsun benden boşanalım gitsin." diyor. Sadık ise "Mahkemeye gidip dava açmayan da Sadık Kalender değildir." diyerek evden çıkıyor.

        5

        Rüçhan, Türkan'ın bebeğini kaybetmesinin acısını Mine'den çıkarıyor. Bir hışımla eve elen Rüçhan Mine'nin odasına giriyor. "Seni zehirli yılan! Sen katilsin!" diye bağırarak Mine'yi dövüyor ve ardından evden atıyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ