Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Vatan Şaşmaz, Filiz Aker tarafından öldürülmüştü! Pınar Altuğ ve Melike Öcalan'dan paylaşımlar - Magazin haberleri
        1

        Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017 yılında bir otel odasında Filiz Aker tarafından öldürülmüştü. Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker, aynı dakikalarda intihar etmişti. Bu cinayet uzun süre Türkiye'nin gündeminde yer almıştı.

        2

        Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, bir dönem 'Çocuklar Duymasın' dizisinde beraber rol aldığı ve 2017 yılında hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz’ı 4. ölüm yıl dönümünde unutmadı.

        "ÖZLÜYORUM"

        Altuğ, Tamer Karadağlı ve Zeyno Günenç ile yer aldıkları bu fotoğrafı "Özlüyorum" notuyla paylaştı.

        3

        2000'lerin başında Şaşmaz ile birlikte sundukları ‘Sabah Şekerleri’ programını sunan Melike Öcalan da duygularını dile getirdi.

        4

        "BİR ÖMRE YETMEYECEK KADAR GÜZEL ANILAR"

        Öcalan, Vatan Şaşmaz ile çekilmiş fotoğraflarını, "Öyle çok şey var ki yazılacak... Belki de bir ömre yetmeyecek kadar güzel anılar. Öyle güzel anılar biriktirdik ki anlatılmaz yaşanır. İyi ki yaşamışız. İyi ki güzel cümlelerle geçmişsin bu hayattan" notuyla paylaştı.

        5

        VEFATINDAN SONRA OĞLU DÜNYAYA GELDİ

        Vatan Şaşmaz 2015'te mimar Yasemin Adalı Şaşmaz ile dünya evine girmişti. Eşinin ölümünden kısa bir süre önce hamile olduğunu öğrenen Yasemin Şaşmaz, 2018'de 'Asil Vatan Şaşmaz' adını verdiği oğlunu dünyaya getirmişti.

        "BABA OLMAYI ÇOK İSTİYORUM"

        Şaşmaz, daha önce verdiği bir röportajda, "Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez, beraber yaşamaya devam ederdim. Ben de, eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Önemli olan aile olabilmek" açıklamasını yapmıştı.

        6

        "HİÇ ACIMAM, GEBERTİRİM!"

        Vatan Şaşmaz'ı otel odasında sırtından vurarak öldüren ve sonrasında intihar eden eski manken Filiz Aker'in yıllar önce verdiği bir röportajda, "Erkeğimi başka biri ile görürsem hiç acımam, orada gebertirim" dediği ortaya çıkmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ