Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Wout Weghorst resmen Manchester United'da! - Futbol Haberleri

        Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile resmen sözleşme imzaladı.

        Manchester United sosyal medya hesabından Weghorst transferini duyurdu.

        İşte United'ın yaptığı o paylaşım:

        WEGHORST: "KENDİMİ AYRICALIKLI HİSSEDİYORUM"

        Wout Weghorst, imza sonrası yaptığı açıklamada "Manchester United'a transfer olduğum için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Geçmişte Manchester United'a karşı oynamıştım ve şimdi bu ünlü kırmızı formayı giyme şansına sahip olmak harika bir duygu. Manchester United'ın Erik ten Hag yönetimindeki ilerlemesini gördüm ve takımı hedeflerine doğru taşımada tolüm olacağını öğrendiğim için sabırsızlandım. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde ne olursa olsun, ben bu kulüp için her şeyimi vereceğim. Beni bu aşamaya getirmede rol oynayan herkese teşekkür ediyorum. Yeni takım arkadaşlarımla tanışmayı ve hemen aralarına dahil olmayı dört gözle bekliyorum." dedi.

        MURTOUGH: "WEGHORST BİZİ ÇOK ETKİLEDİ"

        Manchester United Futbol Direktörü John Murtough, "Wout Weghorst, birçok Avrupa liginde tutarlı bir şekilde gol attı. Wout'un nitelikleri, kadromuza başka bir boyut katacak. Erik ten Hag'ın kadromuz içinde inşa ettiği ruha mükemmel şekilde uyan güçlü kişiliği ve futbola olan özverili yaklaşımından etkilendik. Manchester United'a gelmekiçin çok büyük bir istek gösterdi." ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ