Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yargı 44. yeni bölüm fragmanı: "Bu sırrı da ailenin içine gömeceğiz" Yargı yeni bölümde neler olacak?
        1

        Ay Yapım imzalı, her pazar akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanından detayları ve 43. son bölümünde yaşanan gelişmeleri haberimizde paylaştık. İşte Yargı 44. bölümde yaşanacaklar...

        2

        "BU SIRRI DA GÖMECEĞİZ"

        Yargı 44. yeni bölüm fragmanı olay yerinde başlıyor. Cesedin kimliği tanıdık olduğu için tespit edildi sözlerinin ardından Ceylin Aylin'e ondan bir şey gizleyip gizlemediğini sorar. Merdan ve Gül arasında geçen konuşma ise oldukça dikkat çekicidir. Merdan'ın "bu sırrı da ailemizin içine gömeceğiz" cümlesi fragmana damga vurmaktadır.

        3

        YARGI 43. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Vicdanıyla savaşı süren Ilgaz için hayatının anlamı olan işinden el çektirilmesi büyük yıkım olmuştur. Eren ve Pars’la birlikte bu duruma boyun mu eğeceklerdir, yoksa bir arada kalıp yeni deliller bulmak için çabalayarak, Turgut Ali’ye karşı haklarını mı savunacaklardır?

        4

        Ne zamandır beklediği intikam fırsatını eline geçiren Yekta, kartlarını insafsızca oynamaya başlamıştır. Bir yandan HSK’dan gelen başmüfettişin soruşturması devam ederken, yaptıklarıyla yetinmeyerek yeni bir plan üzerine çalışmaya başlar ve üstelik başarılı da olur.

        Bir suçluymuşçasına ceza kesilen kocası ve arkadaşlarının yanında her daim koşulsuz duran Ceylin’in de onlara yardım etmek için bir planı vardır elbette… Ancak bütün bu savaşın dışında iki aileyi de yakından ilgilendiren yeni bir savaş başlamaktadır, üstelik Ceylin ve Ilgaz’ın bundan henüz hiç haberi yoktur.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ