Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Bastık hakkında şok iddia! Tolga Akış'tan açıklama - Magazin haberleri

        İddialara göre; Son dönemin popüler ismi Zeynep Bastık, Türkler'in buluşma noktası olan San Francisco'da bulunan bir restoranda sahne almak için, 10 bin dolara mekanın sahibi Revnak Tarhan ile anlaştı.

        SAHNE FİYATINI ARTTIRMAK İSTEDİ

        25 – 26 Ocak 2020 tarihleri arasında iki gün boyunca performans sergileyecek olan Zeynep Bastık'ın biletleri iki saatte tükendi.

        Bastık'ın menajeri ve aynı zamanda sevgilisi olan Tolga Akış, Bastık'ın sahne fiyatını arttırmak istedi.

        REKLAM

        "10 BİN DOLARI EVDE KOYDUĞUM YERİ UNUTUYORUM"

        10 bin dolar üzerinden kontrat yapılmasının hatırlatması üzerine Akış, "10 bin doları ben evde koyduğum yeri unutuyorum, jest olsun diye bazen organizatörlere bırakıyoruz bu rakamları" yanıtını verdi.

        Bu talebi olumsuz karşılanan Akış, konsere katılamayacaklarının bilgisini verdi. Zeynep Bastık, kontrat imzalamasına rağmen konseri iptal etti.

        Mekanın sahibi Revnak Tarhan yaptığı açıklamada, "Mağdur olduk" dedi.

        KARŞI TARAFTAN AÇIKLAMA

        Tolga Akış ise olayın bir organizasyon hatası olduğunu belirterek, "Ana organizatörümüz Serdar İlhan... Zaten tüm piyasa tanır kendisini. Tüm Amerika işlemlerimizi yürüten kendisi ve avukatı. Alp Bey, ABD'nin güney kısmındaki organizasyonları yapacak alt organizatörlerden biriydi, hem tavrından hem de eksik bilgiler verdiği için onunla çalışmama kararı aldık. Hiçbir para almadık, asla. Böyle bir şey olursa, biz mesleği bırakırız. Revnak Tarhan'ı tanımıyorum. Aradaki organizatör ortalığı karıştırdı'" ifadelerini kullandı.

        Revnak Tarhan da Tolga Akış'ın bu sözlerine yanıt verdi:

        Biz Zeynep Bastık’ı çok seviyoruz. Buradaki Türkler de kendisine çok ilgi gösteriyorlar. Ancak burada önemli olan; menajeri yani sevgilisi, hatta magazin basınından okuduğum kadarıyla evlenmeyi düşündüğü kişinin tutumu... Kontrat yapmış olmamıza rağmen türlü, çirkin bahanelerle kontratı iptal etmiş olması... Hatta hatta bir de bizim kendisiyle anlaşmış olduğumuz halde $10.000'lık bütçe için, “ben bu parayı evde koyduğum yeri unutuyorum” diyecek kadar kendini bilmez davranışlarda bulunması.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ