Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 19 Mayıs tatil mi, 18 Mayıs yarım gün tatil mi? Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs okullar, bankalar ve iş yerleri resmi tatil mi?
        1

        19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için heyecanlı bekleyiş başladı. 19 Mayıs 1919 Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı ve İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün olan olarak kabul ediliyor. Her sene törenlerle kutlanan bu özel günün resmi tatil olup olmadığı araştırılıyor. Peki, 19 Mayıs tatil mi, 18 Mayıs yarım gün mü? 19 Mayıs okullar tatil mi? İşte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tatili ile ilgili merak edilenler...

        2

        19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLiK VE SPOR BAYRAMI TATİL Mİ?

        Resmi tatiller takvimine göre 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olarak kabul ediliyor. Bu sene perşembe gününe denk gelen 19 Mayıs, resmi tatil olarak kutlanacak.

        3

        19 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ?

        Milli bayramlarımızdan biri olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında eğitime ara verilecek. Bu yıl Perşembe gününe denk gelen 19 Mayıs tarihinde okullar tatil olacak.