Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatları ÇAKILDI! Çeyrek ve gram altın fiyatları 13 Şubat: Sert düşüş - Altın Haberleri
        1

        Çeyrek ve gram altın fiyatları 13 Şubat Cumartesi günü günün ışıklarıyla birlikte ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Piyasalar kapalı olduğu için de işlemler bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden yürütülüyor. Hemen belirtelim ki gram ve çeyrek altın fiyatları geçtiğimiz haftayı sert düşüle kapattı. Peki, bugün gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte güncel rakamlar...

        2

        13 ŞUBAT GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

        Gram altın fiyatları 13 Şubat Cumartesi günü piyasalar kapalı olduğu için güne bir önceki günün kapanış değerleri üzerinden devam ediyor. Geçtiğimiz gün 415 liranın altına kafar gerileyen gram altın fiyatları akşam saatlerinde toplanarak ancak 415 lira seviyesini yeniden gördü. Buna göre gram altın fiyatları 13 Şubat Cumartesi günü 413 lira alış ve 415 lira satış fiyataı üzerinden işlem görüyor.

        3

        13 ŞUBAT ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

        Çeyrek altın fiyatalrı da tıpkı gram altın fiyatları gibi piyasalar kapalı olduğu için bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden işlem görüyor. Buna göre serbest piyasada çeyrek altın fiyatları 659 lira alış ve 673 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.