Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatları rekor yükselişte! Son dakika: 25 Mayıs 2022 Çarşamba 22 ayar bilezik, ata altın, çeyrek altın ve gram altın fiyatı ne kadar? Kapalıçarşı'da güncel altın fiyatları CANLI takip ekranı - Altın Haberleri
        1

        Analistler, küresel çapta enflasyonist baskıların devamına işaret eden gelişmeler ve resesyon kaygılarının yatırımcıları temkinli olmaya ittiğini belirterek, güvenli limanlara olan talebin arttığını kaydetti.

        ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin açıklamaları da piyasaların odağında kalmaya devam ederken, dün Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic gelecek iki ay içinde beklenen yarım puanlık faiz artışlarının ardından enflasyon ve ekonomi üzerindeki etkiyi değerlendirmek için faiz artırımına eylülde ara vermenin mantıklı olabileceğini söyledi.

        Bugün, devam eden Davos Zirvesi'nden gelecek haber akışının yanı sıra Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının piyasaların odağında olacağını aktaran analistler, veri gündeminde ise dünya genelinde açıklanacak Satınalma Yöneticileri Endeksi'nin (PMI) öne çıktığını ifade etti.

        Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.830 ve 1.800 doların destek, 1.880 doların direnç konumunda bulunduğunu bildirdi.

        25 MAYIS ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

        Altın fiyatları yükselişini sürdürmesiyle altın fiyatları son durum günün trend konuları arasında yer alıyor. Altın almayı planlayan vatandaşlar güncel altın fiyatları, gram altın ve çeyrek altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 24 Mayıs 2022 canlı altın fiyatları anlık rakamlar...

        GÜNCEL ALTIN FİYATLARI CANLI VERİLER

        2

        GRAM ALTIN FİYATI

        962,93

        967,60

        CANLI GRAM ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SPOT ALTIN TL/GR FİYATI

        961,17

        961,38

        CANLI SPOT ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ