Cengiz Ünder küllerinden doğdu!
Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Cengiz Ünder, Sergen Yalçın'ın göreve gelmesiyle birlikte eski günlerinden kesitler sunmaya başladı... Son olarak Fatih Karagümrük karşısında asist yapan 28 yaşındaki milli futbolcu, son 9 lig maçında 6 gole doğrudan katkıda bulundu.
ABONE OLBeşiktaş'ın sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinin ardından adeta küllerinden doğru.
Son haftalarda form grafiğini yükselten milli futbolcu, Fatih Karagümrük maçında da etkili performansını asistle taçlandırdı.
Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı mücadelenin 58. dakikasında kazanılan penaltıda kaleci Grbic'i geçemeyen 28 yaşındaki yıldız, 13 dakika sonra ise El Bilal Toure'ye şık bir asist yaptı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ