Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Arsenal'den Mesut Özil'e büyük jest! PSG'ye gol attı! - Futbol Haberleri

        Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Uluslararası Şampiyonlar Kupası kapsamında Paris Saint-Germain'le hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiltere ziyaretinde fotoğraf çektirdiği için Almanya'da tepkiler gören ve sonrasında ırkçı saldırılara maruz kalan, Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel'in sözleri üzerine de Almanya Milli Takımı'nı bırakma kararı alan Mesut Özil'e Arsenal'den jest geldi. Tecrübeli futbolcu, PSG karşısında sahaya kaptan olarak çıktı.

        Mücadelenin 13. dakikası oynanırken sağ kanattan gelişen atakta topla ceza sahasında buluşan Mesut, rakip fileleri sarsarak skoru 1-0'a getiren golü attı.

        Maçın ilk yarısında başka gol olmadı.

        REKLAM

        İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU!

        Paris Saint-Germain, 60. dakikada skoru 1-1'e getirdi. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Christopher Nkunku hata yapmadı ve rakip fileleri havalandırdı.

        Mesut Özil, 64. dakikada yerini Emile Smith Rowe'a bıraktı.

        67 ve 71. dakikalarda Arsenal'in Fransız yıldızı Alexandre Lacazette sahne aldı ve skoru 3-1'e getiren golleri kaydetti.

        Arsenal, 87. dakikada Rob Holding, 90. dakikada Edward Nketiah'la iki gol daha bularak maçı 5-1'lik skorla kazandı.

        Mesut Özil'e Singapurlu taraftarlar da sevgi gösterisinde bulundu.

        Avrupa'nın önde gelen 18 takımının yer aldığı 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'na, Avrupa, ABD ve Singapur ev sahipliği yapıyor. Avrupa ayağındaki karşılaşmalar Avusturya, İngiltere, Fransa, İtalya, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç ve İsviçre'de oynanıyor.

        Organizasyona, İngiltere'den Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City ve Tottenham, İspanya'dan Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid, Almanya'dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund, İtalya'dan Juventus, Milan, Inter, Roma, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon, Portekiz'den Benfica kulüpleri katılıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ