Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Atlas'ta yeni kriz - İş-Yaşam Haberleri

        AtlasGlobal Havayolları'nın tarife değişikliğini gerekçe göstererek özellikle sömestr dönemini kapsayan uçuşlarını iptal ettiği ileri sürüldü. İptal edilen uçuşlar arasında 10 Ocak Antalya-İstanbul, 11 Ocak Bodrum-İstanbul, 13 Ocak İstanbul-Amsterdam, 18 Ocak Amsterdam- İstanbul, 17 Ocak İstanbul-Londra, 18 Ocak İzmir-İstanbul, 31 Ocak Londra-İstanbul, 6 Şubat İstanbul-İzmir uçuşlarının da bulunduğu belirtildi. Sömestrtatili bu yıl 17 Ocak Cuma günü okulların kapanmasının ardından başlayacak. 16 gün sürecek ve 3 Şubat Pazartesi günü eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi başlayacak.

        başlayacak.

        26 KASIM-21 ARALIK ARASINDA UCUŞLARINA ARA VERMİŞTİ

        REKLAM

        Atlas Global Havayolları, ekonomik nedenlerle uçuşlarına 26 Kasım'dan itibaren ara vermişti.Firma 26 Kasım'da iş ortaklarına gönderdiği mesajda "Yakın geçmiş olumsuzlukları ve beraberinde getirdiği ekonomik yük ve 2019 yılı Nisan ayı itibariyle İstanbul Havalimanı'na geçişle birlikte lojistik ve operasyonel maliyetlerde yaşanan büyük artış, havayolumuz açısından 2016/2017 kayıplarımızı yeterli sürede telafi etme imkanımızı ortadan kaldırmıştır. Nakit akışımızdaki gerekli yapılandırma ve iyileştirmeyi sağlamak amacıyla, tüm uçuşlarımıza 26 Kasım 2019 itibariyle, 21 Aralık 2019 tarihine kadar ara vermek zorunda kaldığımız bilgisini arz ederiz" demişti.

        21 ARALIK'TA UÇUŞLARINA TEKRAR BAŞLAMIŞTI

        21 Aralık'ta tekrar uçmaya başlayan şirket bu tarihteki ilk uçuşunu, KK2001 seferiyle İstanbul Havalimanı'ndan Londra'ya gerçekleştirmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ