Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Attila Szalai'nin babasından transfer açıklaması: Fenerbahçe 20 milyon euro isterse... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Attila Szalai'nin geleceği hakkında babası Attila Szalai'den açıklama geldi.

        2

        Macaristan'da yayın yapan Sportsradio'ya konuşan baba Szalai'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

        3

        "GOL ATTIĞINDA AĞLIYORUM"

        "Oğlum bir gol attığında, bir de bu galibiyet golü olursa, ya donup kalıyorum ya ağlıyorum ya da sevinçten zıplıyorum. O anki ruh halime göre değişiyor. Keşke her anne baba benim gibi bir mutluluk yaşasa."

        4

        "FENERBAHÇE'YE KONSANTRE OLMAK İSTİYOR"

        "Her yaz çok ciddi transfer teklifleri oluyor ama size tüm gerçeği söyleyemem. Attila, şu anda Fenerbahçe'ye konsantre olmak istiyor. Çünkü şampiyonluk şansları devam ediyor. Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bitimine 2 yıl var."

        5

        "FENERBAHÇE 20 MİLYON EURO İSTERSE..."

        "Attila için ne kadar bonservis isteyeceği konusu Fenerbahçe'ye kalmış. Örnek olarak; Fenerbahçe 20 milyon euro bonservis isterse bunu başka bir kulüp vermeyebilir. Çünkü o sonuçta bir defans oyuncusu, forvet değil."

        6

        "HİÇBİR ZAMAN PARAYLA İLGİLENMEDİK"

        "Ne oğlum ne ben hiçbir zaman parayla ilgilenmedik. Bir transfer söz konusuysa, içinizde bir mutluluk mu yoksa ilgisizlik mi hissettiğinizi düşünmeniz gerekir."

        7

        DORTMUND VEYA B.MÜNİH'E HEMEN GİDEMEZ"

        "Attila birçok takımda oynayabilir. Düşünülebilecek birçok kulüp var ama Fenerbahçe'den sonra direkt Bayern Münih ya da Borussia Dortmund'un ilk aşamada gidebileceği bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Bunun yerine sürekli oynayabileceği ve kendini geliştirmeye devam edebileceği bir Bundesliga veya Premier Lig orta sıra takımı en doğru seçenek olabilir."

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ