Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Avrupa basını ne yazdı? Galatasaray Real Madrid maçı manşetleri... - Futbol Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi'nde birer puanlı iki takımın mücadelesinde gülen Real Madrid oldu. İspanyol ekibi Galatasaray’ı tek golle geçerken Avrupa basını maçı Zidane ve Real’in geçmişi üzerinden yorumladı.

        2

        Marca, Madrid’in kötü başladığı arenada adeta bir final maçına çıktığını vurgulayarak manşette “Real Madrid finaleri nasıl kazanacağını iyi biliyor” ifadesini kullandı.

        3

        Bir başka İspanyol gazetesi AS ise Courtois’nın önemli kurtarışlar yaptığını, Kroos’un da son dönemde yoğun bir şekilde eleştirilen Zidane’a nefes aldırdığını yazdı.

        4

        Fransız L'Équipe gazetesi “Real Madrid, nefes aldı. Bu galibiyet Zidane’ı da biraz olsun rahatladı” şeklinde değerlendirdi.

        5

        Belçika basınında ise “Grupta dördüncü maçlar belirleyici olacak. Courtois’nın müthiş kurtarışları, Kroos’un golü ve ikinci yarıdaki gelgitler maçın skorunu belirledi” ifadeleri vardı.

        6

        "SANKİ CİTY!"

        Galatasaray ile Real Madrid arasındaki mücadele, Radio Marca'da yayınlanan La Tribu programının da gündem konusuydu.

        7

        Yorumcu Jose Manuel Olivan, "Galatasaray'a karşı oynanan bu maçtan çok fazla sonuç çıkarmamak gerekiyor. Madrid, burada 2 puan kaybedebilirdi" ifadelerini kullandı.

        8

        Eski futbolcu Luis Garcia ise, "Zidane ve takımı sanki biraz fazla gergindi ve bu nedenle beklenmedik şekilde çok defansif oynadılar. Sanki, karşılarında Pep Guardiola'nın Manchester City'si vardı. Sonuç, gösterilen performanstan çok daha iyiydi. Thibaut Courtois'yı günün yıldızı ilan edebiliriz" yorumunu yaptı.

        9

        "CEHENNEM OLDUĞU YALAN"

        İspanya'nın ünlü spor yorumcusu Josep Pedrerol, Galatasaray'ın Real Madrid'e 1-0 mağlup olduğu mücadeleyi değerlendirdi ve "İstanbul'un cehennem olduğu doğru değil" dedi.

        10

        Atmosferin çok zorlayıcı olmadığını söyleyen Pedrerol, "İstanbul Cehennemi' sözü bir yalan. Megafonlarla bağırıyorlar ve hoparlörlerle de verip, atmosfer yaratmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

        11

        Real Madrid'in daha iyi oynaması gerektiğini de vurgulayan Josep Pedrerol, şunları söyledi: "Courtois maçın en iyisiydi ve Madrid maçın sonunda zaman geçirmeye çalıştı. İstanbul'daki maçın özeit bu. Kimse kendini kandırmasın, Real Madrid bu olamaz.

        12

        Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek için kazanmaya gerek vardı, tamam ancak daha iyi oynaman gerekiyor. Zidane'ın daha çok çalışması lazım. Hazard'ın bir an önce şekle girmesi lazım. Jovic'in uyanması lazım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ