Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Avrupa Ligi'nde turlayan Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri! - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda konuk ettiği Hırvat temsilcisi Dinamo Zagreb'le 0-0 berabere kalarak bitime bir maça kala üst tura çıkmayı garantiledi. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibiyle 0-0 kalarak 1 puan alan sarı-lacivertlilere bu sonuç yeterli oldu.

        2

        Belçika'da Anderlecht'in Slovak rakibi Spartak Trnava'yla 0-0 berabere kalmasıyla Fenerbahçe, adını son 32 takım arasına yazdırdı. UEFA Avrupa Ligi'den Fenerbahçe'nin de aralarında bulunduğu toplam 13 takım gruplardan çıkmayı garantiledi.

        3

        Fenerbahçe grubunu ikinci tamamladığı için grup birincileri ya da Şampiyonlar Ligi'nden gelecek takımlar arasında yapılacak puan sıralamasında ilk 4'te yer alacak takımlardan biriyle eşleşecek.

        16

        ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN GELECEK TAKIMLAR

        Club Brugge (Belçika), Benfica (Portekiz) ve Valencia (İspanya) Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını 3. bitirmeyi garantileyerek Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazandı. Diğer 5 takım da netleşince toplamda 8 takım gruplarında aldıkları puana göre sıralanacak ve ilk 4'te yer alan takımlar Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi olacak.

        17

        B GRUBU

        Celtic ya da RB Leipzig ikinci olarak gruptan çıkacak. (Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi olmayacak)

        18

        C GRUBU

        Slavia Prag, FC Copenhagen ve Bordeaux takımlarından biri ikinci olarak gruptan çıkacak. (Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi olmayacak)

        19

        F GRUBU

        Real Betis'in ardından Milan ya da Olympiakos'tan biri daha gruptan çıkacak. 1. ve 2. maçların ardından netleşecek.

        20

        G GRUBU

        Gruptaki 4 takımın da şansı sürüyor: Villarreal, Rapid Wien, Rangers, Spartak Moskova

        21

        I GRUBU

        Gruptaki 4 takımın da şansı sürüyor: Genk, Beşiktaş, Malmö, Sarpsborg. Beşiktaş gruptan lider çıksa da Fenerbahçe'nin rakibi olmayacak.