Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema 'Bayi Toplantısı'nda bir araya gelecekler

        Gösteriminin ilk haftasını gişenin zirvesinde tamamlayan BKM yapımı 'Bayi Toplantısı', Eskişehir, İzmir, Bursa, Konya, Antalya ve Ankara'da gerçekleştirilen gösterimlerde de büyük ilgi gördü. İzleyenleri kahkahaya boğan filmin ekibi, bu akşam Ümraniye Meydan Cinemaximum'da bir kez daha izleyicilerle bir araya gelecek.

        Senaryosunu İbrahim Büyükak'ın yazdığı, yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği dördüncü filmi olan 'Bayi Toplantısı', komedi dünyasındaki en verimli ortaklığın bir ürünü olarak dikkat çekiyor. Daha önce, senaryosunu yine İbrahim Büyükak'ın yazdığı 'Küçük Esnaf', 'Yol Arkadaşım' ve 'Yol Arkadaşım 2' filmlerinde birlikte çalışan ve 5 milyondan fazla izleyiciye ulaşan Büyükak ile Güzel, güçlerini bu kez 'Bayi Toplantısı' için birleştirdi.

        REKLAM

        Konya, Antep ve Erzurum'dan bayi toplantısına katılmak üzere İstanbul'a gelen ve burada istemeden kendilerini bir maceranın içinde bulan üç küçük esnafın eğlenceli öyküsünü anlatan filmin başrolünde İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Büşra Pekin, Safa Sarı yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ