Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş: 2 - Ankaragücü: 2 | MAÇ SONUCU - Beşiktaş Haberleri

        Lider Beşiktaş, Süper Lig'in 35. haftasında Ankaragücü'yle 2-2 berabere kaldı. Henüz ilk dakikada VAR incelemesi sonrası penaltı kazanan Beşiktaş'ta N'Koudou'nun vuruşunda Korcan gole izin vermedi. 45+4. dakika oynanırken Ghezzal'in kullandığı duran topta Ankaragücü futbolcusu Kulusic ters vuruşla kendi ağlarını havalandırdı ve Beşiktaş devreyi 1-0 önde tamamladı.

        Mücadelede 52. dakika oynanırken sağ kanattan Rosier'in ortasında Kulusic kale sahasına ters bir vuruş yaptı ve topu ikinci kez kendi ağlarına gönderdi. Ankaragücü 63. dakikada Paintsil'in yerde kalması sonrasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Paintsil farkı 1'e indirdi. Ankaragücü, 90+3. dakikada Paintsil'in yerde kalmasıyla bir penaltı daha kazandı ve Paintsil skora dengeyi getirdi.

        REKLAM

        MAÇIN DAKİKALARI

        1. dakikada Rosier sağdan ceza sahasına girerek topu Oğuzhan Özyakup'a bıraktı. Oğuzhan, Badji'nin müdahalesi ile yerde kalınca hakem Halis Özkahya, VAR incelemesi sonrasında penaltı kararı verdi.

        5. dakikada penaltıyı kullanan N'Koudou'nun vuruşunda, kaleci topu kurtardı.

        11. dakikada Oğuzhan Özyakup ceza sahası sol çaprazından şutunu çekti, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

        45. dakikada Josef'in ara pasıyla ceza sahasına giren Larin'in sağ çaprazdan şutunda, kaleci topu ayaklarıyla kurtararak gole izin vermedi.

        45+4. dakikada Beşiktaş öne geçti. Siyah-beyazlıların kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Ghezzal'ın ceza sahasına gönderdiği uzun top, Kulusic'e çarparak ağlarla buluştu: 1-0.

        52. dakikada sağ kanattan Rosier'in ortasında Kulusic kale sahasına ters bir vuruş yaptı ve topu ikinci kez kendi ağlarına gönderdi.

        REKLAM

        58. dakikada Ghezzal'ın pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Rosier yakın direk dibinden topu ağlara gönderdi ama hakem Rosier'in ceza sahasına sokulurken Paintsil'e faul yaptığını tespit etti ve gol geçersiz sayıldı.

        60. dakikada Geraldo'nun topuk pasıyla ceza sahasının sağından sıfıra inen Kitsiou'nun geriye çıkarttığı topu Alper, İbrahim Akdağ'a aktardı. İbrahim'in şutunda top Vida'dan döndü. Seken topu bir kez daha önünde bulan İbrahim Akdağ'ın şutunda top direğin hemen üzerinden dışarıya gitti.

        63. dakikada sol kanattan sıfıra inen Paintsil, ceza sahasına sokulurken Welinton'un müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

        64. dakikada penaltı atışını kullanan Paintsil, kaleci Ersin'i ters köşeye yatırarak topu ağlara gönderdi. Joseph Paintsil, Süper Lig'de bu sezon sekizinci kez gol sevinci yaşadı.

        71. dakikada Ghezzal'ın sol kanattan ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta topa kimse dokunamadı ve top ters kanattan taca çıktı.

        90. dakikada Paintsil, sağ kanattan ceza sahasına sokulmak isterken Gökhan Töre ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. 90+3. dakikada penaltı atışını Paintsil kullandı ve sert bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ