Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Kavalcı'dan Şenol Güneş açıklaması! - Beşiktaş Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de 17 haftada 7 galibiyet alabilen ve 26 puanla altıncı sırada bulunan Beşiktaş'ta sular durulmuyor! Kasımpaşa'ya 4-1 kaybeden Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve yönetime istifa çağrıları yapılırken siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Ahmet Kavalcı, teknik direktör Şenol Güneş ile görüşerek takım ile ilgili önemli kararlar alacaklarını söyledi.

        NTV'de yer alan habere göre Beşiktaş'ta gözler teknik direktör Şenol Güneş ve yönetim kurulu arasında yapılacak görüşmeye çevrildi. Yönetim, Şenol Güneş ile görüşüp ikinci yarı öncesi takımda yapılacak değişikler ile ilgili karar verecek.

        Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ahmet Kavalcı, Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda adım atacaklarını söyledi.

        Şenol Güneş'in görevinin başında olduğunu söyleyen Kavalcı, "Hocamız ile bir arayagelip ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Takımdan gidecek isimler ve transferler hakkında karar vereceğiz. Beşiktaş'ı içinde bulunduğu durumdan çıkarmak için daha çok çalışmamız gerekiyor. İkinci yarı takımımızı ayağa kaldıracak hamleler yapacağız." dedi.

        Kasımpaşa maçı kadrosuna alınmayan Vagner Love hakkında da konuşan Ahmet Kavalcı, "Love ayrılacak isimler arasında yer alabilir. Bir türlü takıma uyum sağlayamadı. Hocamızın raporu doğrultusunda son kararımızı vereceğiz." şeklinde konuştu.

        Beşiktaş sezonun 2. yarısına 3–13 Ocak'ta Antalya'da yapacağı kamp ile hazırlanacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ