Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Avrupa tehlikesi - Beşiktaş Haberleri

        Başakşehir'e deplasmanda 1-0 mağlup olarak şampiyonluk umutlarını Kaf Dağı'nın ardında bırakan Beşiktaş'ta Trabzonspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre;bir maçı eksik olan bordo-mavililerin 8 puan gerisinde bulunan Kartal, 4. Sivasspor'un ise 6 puan arkasında yer alıyor. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarının dışında kalma tehlikesi ile karşı karşıya bulunan Beşiktaş'ın önümüzdeki 4 hafta bu hedef için doğrudan rakipleriyle oynayacağı maçlar çok kritik bir önem taşıyor.

        AVRUPA BİLETİ İÇİN BELİRLEYİCİ SÜREÇ

        Cumartesi günü Trabzonspor'u konuk edecek olan siyah-beyazlılar, sonrasında ise Alanyaspor ile deplasmanda, Ankaragücü ile evinde Galatasaray ile ise TT Stadı'nda karşılaşacak. Avrupa kupalarına katılım için bu seriden maksimum puanı çıkarması gereken Kartal'dateknik direktör Sergen Yalçın ve kurmayları, öğrencileriile yaptığı toplantıdaBaşakşehir yenilgisinin geridekaldığını belirterekTrabzonspormaçı ile yeni bir sayfa açmalarını istedi. Lider karşısında alacakları galibiyetin camiadamoralleri tekrar yerine getireceğini vurgulayan Yalçın, şampiyonluk yarışında geride kalsalar da yeni sezonda Avrupa kupaları bileti almaları gerektiğinin altını çizdi.

        REKLAM

        SON DÖNEMDE ZORLANIYOR

        Cumartesi günü Vodafone Park'ta Trabzonspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, Trabzonspor'a karşı son maçlarda zorlanıyor.Rakibine karşı son 5 maçta sadece 1 kez kazanan siyah-beyazlılar,2beraberlik ve2 yenilgi aldı. Evinde Fırtına'ya karşı son 2 maçta da sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Kartal, kritik maçta rakibine karşı şanssızlığını dabitirmenin peşinde.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ