Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri: Boyd, Güven ve stoper harekatı! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta transferde hareketlilik devam ediyor. Son olarak eski golcüsü Cenk Tosun'u kadrosuna katan siyah-beyazlılarda gönderilecek isimler konusunda da önemli gelişmeler yaşandı.

        GÜVEN, LECCE'YE; BOYD, SİVAS'A!

        Güven Yalçın için İtalyan ekibi Lecce ile sezon sonuna kadar kiralama konusunda anlaşan Beşiktaş yönetimi, Tyler Boyd için de Demir Grup Sivasspor ile anlaştı. Sezonun ilk devresini yabancı kontenjanından dolayı kadro dışı olarak geçiren Boyd, yabancı sayısının 16'ya çıkarılmasıyla takıma dönmüştü. Ancak, Amerikalı oyuncunun Sivasspor'dan gelen teklifi değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

        MIRIN'LE YOLLAR AYRILDI!

        Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden olan Mirin'le de yollar ayrıldı. Tecrübeli futbolcuyla alacaklarının yarısı ödenecek.

        LENS TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

        Beşiktaş'ta sezon başında Mirin ve Douglas'la birlikte kadro dışı bırakılan Lens, ara transfer döneminin bitimine 24 saatten az süre kalırken, Karagümrük'ten yapılan teklifi kabul etmedi. Bu futbolcuyla yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Karagümrük'ün kiralama teklifini olumlu bulurken, oyuncu ise teklife sıcak bakmadı. Karagümrük'ten gelen teklifi kabul etmeyen ve yurt dışından gelen teklifleri de adeta elinin tersiyle iten Hollandalı oyuncu, ligin ikinci yarısında da kadro dışı olarak çalışmalarını Beşiktaş bünyesinde sürdürecek.

        STOPER ATAĞI

        Öte yandan Beşiktaş'ta stoper atağı da başladı. Siyah-beyazlılar, Flamengo forması giyrn Leo Pereira, Benfica'da oynayan Ferro ve Leverkusen forması giyen Tin Jedvaj'ı gündemine aldı. Bu oyuncular için girişimlerini hızlandıran yönetim, transferin son gününde 1 ismi kadrosuna kaymak istiyor. Tin Jedvaj için Leverkusen'le temas kuran, Leo Pereira ve Ferro'nun da şartlarını kulüplerine soran Beşiktaş, gün içinde şartları sağlayarak bu 3 oyuncudan 1'ine siyah-beyazlı formayı giydirmenin peşinde.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ