Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta son dakika! Şimdi gözler Diego Costa'da! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Alex Teixeira ile her konuda anlaşmaya varırken yıldız oyuncunun birkaç gün içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

        2

        Bu önemli hamlenin ardından siyah-beyazlılarda gözler forvet transferine çevrilirken Diego Costa konusunda umutlar artıyor.

        3

        Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre; teknik direktör Sergen Yalçın'ın çok istediği yıldız oyuncu için senelik 2.5 milyon Euro teklif eden siyah-beyazlılar, bu rakamda değişikliğe gitmezken Costa'ya var olan tekliflerin kendilerinin gerisinde kalması nedeniyle umutlarını artırdı.

        4

        Benfica ile Beşiktaş'ın en büyük aday olarak kaldığı bu transferde Portekiz ekibi masadan kalkarken La Liga ve Serie A'dan olan teklifler de Costa'nın beklentisinin altında olduğu ifade edildi.

        5

        Şu an en iyi teklifin Beşiktaş'a ait olduğu belirtilirken yönetimin bu transferi kısa süre içerisinde olumlu sonuçlandırması bekleniyor.

        6

        GODIN'DE KARTAL İLK SIRADA

        Sergen Yalçın'ın stoper hattı için alınmasını çok istediği Diego Godin transferinin de bu hafta netleşmesi bekleniyor.

        7

        İtalyan ekibinin yüksek maaşı nedeniyle devam etmek istemediği Godin, indirime de yanaşmazken Beşiktaş'ın kiralama teklifi en cazip formül olarak masada.

        8

        Cagliari'ye 4 milyon Euro'yu bulan maaşın 2 milyon Euro'sunu ödemeyi öneren siyah-beyazlılara Godin'in de sıcak baktığı vurgulandı.

        9

        İtalyan ekibinden senelik 4 milyon Euro civarında maaş kazanan Uruguaylı stoperin 2023'e dek sözleşmesi bulunuyor.

        10

        GHEZZAL'DE PAZARLIKLAR SONA DOĞRU

        Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Rachid Ghezzal'in bu hafta sonuna kadar takıma katılması hedefleniyor.

        11

        Leicester'la yapılan bonservis pazarlıklarının devam ettiği belirtilirken İngiliz ekibinin 3.5 milyon Euro'luk talebine karşılık Beşiktaş'ın 3 milyon Euro önerdiği kaydedildi.

        12

        Temasların bu hafta olumlu noktalanması beklenirken geçtiğimiz sezon kiralık oynayan Rosier'den sonra Ghezzal'de yoluna Beşiktaş'ta devam eden isimlerden olacak.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ