Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! 10 numaraya yeşil ışık - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerden biri olan Matias Rojas'la ilgili olarak Racing Başkanı Victor Blanco'dan açıklamalar geldi.

        2

        AS gazetesinin Güney Amerika edisyonuna göre 27 yaşındaki Rojas, Racing'in 10 numarası. Paraguaylı oyuncunun sözleşmesi Haziran ayında sona eriyor ve şimdiden bir çok teklif al

        3

        Sözleşme yenileme görüşmeleri de devam ederken, her iki taraf da teklifler ve karşı teklifler sunuyor.

        4

        Racing Kulübü Başkanı Victor Blanco ise 27 yaşındaki oyuncu için şu açıklamayı yaptı:

        5

        "Bu bir çaba meselesi değil. Matias, dışarıdan ne teklif alabileceğini görmek için bekliyor. İstediği teklifi alırsa ayrılacak."

        6

        "Katar'ın teklifi geldiğinde Rojas'ı 2 milyon dolara satmayı reddettik. Önceliği Copa Libertadores'a verdik. Üzgün değiliz. Umarım yeniler, yenilenmezse sorun olmaz. Başarı herhangi bir oyuncudan büyüktür."

        7

        ÇOK YÖNLÜ OYUNCU

        Paraguaylı futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Matias Rojas bu sezon tüm kulvarlarda 15 karşılaşmaya çıkarken, 8 gol attı 1 de asist yaptı.

        8

        Siyah-beyazlı ekibin gündemindeki 27 yaşındaki oyuncu daha önce kariyerinde Defansa, Lanus ve Cerro Porteno takımlarında oynadı.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ