Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Vincent Aboubakar ve Konoplyanka'da sona gelindi! Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Avusturya kampını tamamlayan Beşiktaş'ta takımın hazırlık maçlarında gol dahi atamaması camiayı endişeye soktu.

        2

        Siyah-beyazlılar, hücumdaki sıkıntının yanı sıra oyun olarak da umut vermezken Abdullah Avcı'nın kafasındaki oyun planına uymayan bir takım görüntüsü verildi.

        3

        Kamp esnasında neredeyse takımın yarısının sakatlanması ve özellikle en büyük koz durumunda bulunan Burak Yılmaz'ın 1 ay sahalardan uzak kalacak olması teknik heyet ve yönetimi kara kara düşündürüyor.

        4

        Başkan Fikret Orman ve kurmayları, camiadaki karamsar havayı dağıtmak için çalışmalarını hızlandırırken bu hafta transferlerin bitirilmesi planlanıyor.

        5

        Taraftarı tekrar havaya sokacak isimlerin peşinde olan siyah-beyazlılar, hücum hattı için eski yıldızı Vincent Aboubakar'ı yeniden kadroya katmaya çok yakın.

        6

        Porto'nun gözden çıkardığı Kamerunlu futbolcuyla yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği ve imzanın an meselesi olduğu kaydedildi.

        7

        Beşiktaş'ta 2016-2017 sezonunda yine kiralık olarak forma giyen Aboubakar, kötü geçirdiği ilk yarının ardından ligin ikinci yarısına damga vurmuş ve üst üste ikinci şampiyonluğun kazanılmasında büyük rol oynamıştı.

        8

        Takımda geçirdiği kısa süreye rağmen taraftarın sevgilisi olan Aboubakar'ın santrfor bölgesinin yanı sıra kanatta da görev alması, teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu transfere onay vermesindeki en büyük etken.

        9

        VARSA YOKSA KONOPLYANKA

        Kartal'ın Aboubakar dışında bir başka flaş hedefi ise Yevhen Konoplyanka.

        13

        Transferin son gününe kadar bekleyecek olan Beşiktaşlı kurmaylar, Konoplyanka'nın yeni sezonda Beşiktaş forması giyeceğine inanıyor.

        14

        FERNANDES İDDİASI

        Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren ve şu an boşta olan Manuel Fernandes için eski takımı Beşiktaş'ın devreye girdiği öne sürüldü.

        15

        Orta saha oyuncularının verimsiz bir görüntü sergilemesi sonrası alternatif arayışına giren siyah-beyazlılar, Portekizli eski yıldızı için nabız yokladı.

        16

        Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da bu transfere onay verdiği kaydedilirken 33 yaşındaki yıldız yeniden siyah-beyazlı formayı giyebilir.

        17

        Fernandes'in menajeri Paulo Barbosa, Portekizli yıldızın durumuyla ilgili Türkiye iddialarını şu sözlerle doğruladı:

        18

        "Son zamanlarda Lokomotiv ile bir görüşmemiz olmadı. Fernandes'in kariyerine başka bir takımda devam edeceğini düşünüyorum. Türkiye, Çin ve Suudi Arabistan'dan ilgi var."

        19

        MAK DA LİSTEDE

        Bu sezon Beşiktaş’a pas ağırlıklı bir futbol oynatmak isteyen teknik direktör Abdullah Avcı’nın, bu sisteme uyacak bir takviye istediği ve Zenit’te forma giyen Robert Mak’ın alınmasını talep ettiği öğrenildi.

        20

        Geçtiğimiz günlerde Slovak basının da duyurduğu transfer için siyah-beyazlıların Rus ekibi ile temaslara başladığı kaydedildi.

        21

        28 yaşındaki Slovak oyuncu sağ kanat, ancak sol kanat ve forvet arkasında da oynuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ