Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! Orman, İtalya'da kamp kurdu! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş transferde sağ bek için İtalya’ya kamp kurdu. Başkan Fikret Orman, Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte Çizme’de ismi daha önce tespit edilen futbolcular için görüşmeler yapıyor.

        2

        Siyah-Beyazlılar’ın sağ bek arayışında şu anda listesinin ilk sırasına aldığı isim ise Sampdoria’ın Polonyaı oyuncusu Bartosz Bereszynski.

        3

        Orman’ın İtalyan yöneticilerle pazarlık masasına oturduğu 26 yaşındaki futbolcu için kulübü 10 milyon euro istiyor.

        4

        Beşiktaş’ın bu rakamı aşağı çekmeye çalıştığı ve kiralama formülünü de devreye soktuğu belirtiliyor. Bu arada Bereszynski’nin dünkü idmana katılmaması da transfer görüşmelerine bağlandı.

        5

        ZAPATA, VİDA’YA ALTERNATİF

        Beşiktaş Polonyalı oyuncuda sorun çıkarsa Atalantalı Castagne ve Milanlı Zapata’yı devreye sokacak.

        6

        Zapata’nın asıl mevkisi stoper olsa da sağ bek oynuyor. Aynı zamanda Vida’nın ayrılma durumunda Zapata’nın takım için değeri daha da artıyor.

        7

        Bu arada Orman ayrıca Lyon’un sağ beki Rafael için de menajeri ile dirsek temasında.

        8

        HALİLOVİÇ İDDİASI!

        Beşiktaş için İtalyan medyası her gün bir transfer iddiası ortaya atıyor. Dün de Skyİtalia, futbolcu arayışı için Milano’da bulunan Başkan Fikret Orman’ın Alen Haliloviç ile görüştüğünü öne sürdü.

        9

        İtalyanlar, Milan forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun, İstanbul’a gitmeye sıcak baktığını öne sürdü.

        10

        Ligde oynamayan, Avrupa’da sadece 3 maçta forma giyen 1,69 boyundaki sol ayaklı futbolcu için Kartal, kiralama formülünü uygulamak istiyor.

        11

        ROMA, OZZİE'NİN PEŞİNDE

        Öte yandan gazeteci Andrea Ramazotti, Roma’nın Oğuzhan Özyakup ile ilgilendiğini söyledi.

        12

        Radyospor’a konuşan Ramazotti, “Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup’un Roma’nın transfer planları içerisinde yer alıyor. Transferi olasılık dahilinde. Fakat Roma o mevki için Oğuzhan ile birlikte başka bir oyuncu ile daha ilgileniyor. Ve önceliği de Oğuzhan’a değil diğer futbolcuya vermiş durumdalar. Romalı yöneticiler diğer futbolcu için yaptıkları görüşmelerden istediği sonucu alamazsa bu kez rotayı Türkiye’ye çevirecekler ve Oğuzhan’ın transferi o zaman gerçekleşebilir” dedi.

        13

        SATIŞA ÇIKARILAN İSİMLER ELDE KALDI

        ransfer yapmak için oyuncu satmak zorunda olan Beşiktaş, elden çıkarmak istediği isimler için şu ana kadar istediği teklifleri alamadı. Siyah-Beyazlılar Tolgay Arslan, Vagner Love, Gökhan Töre ve Tolga Zengin’i öncelikle satmak istiyor.

        14

        Love’nun Brezilya’da bazı takımlarla görüştüğü ancak teklif edilen rakamların Beşiktaş’ta aldığından düşük olması nedeniyle olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Tolga ve Gökhan Töre’ye de yine yüksek ücret almaları nedeniyle teklif gelmiyor. Tolgay’ın taliplileri olsa da şu ana kadar beklenen rakama çıkan kimse olmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ