Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si bakın nasıl değişti! Son hali Hadise'ye benzetildi! Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si Belemir Temizsoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi!
        1

        18 Haziran 2004 ile 9 Haziran 2007 tarihleri arasında Show TV ekranlarında yayınlanan Cennet Mahallesi’nde Ayşe karakterine hayat veren Belemir Temizsoy son haliyle ünlü şarkıcı Hadise’ye benzetildi.

        2

        Alişan, Çağla Şikel, Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur ve Aylin Kabasakal gibi ünlü isimleri kadrosunda birleştiren yapımın çocuk yıldızı şimdilerde 26 yaşında.

        3

        3 sezondan oluşan ve 119.bölüm ekranlara gelen Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si Belemir Temizsoy, geçtiğimiz aylarda aldığı evlilik teklifi ile gündeme gelmişti.

        7

        CENNET MAHALLESİ’NİN AYŞE’Sİ BELEMİR TEMİZSOY KİMDİR?

        Belemir Temizsoy 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

        8

        Çiçek Taksi dizisinde 3 sezon çocuk oyuncu olarak rol alan Temizsoy, Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Ayşe rolüyle tanınıyor.

        9

        Beyoğlu Belediye Tiyatro'sunda da bir süre oyunculuk eğitimi alan Belemir, Müjdat Gezen’in tavsiyesi üzerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro ve Bale eğitimi gördü.