Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Crystal Palace'tan Fenerbahçe'ye Zaha darbesi! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında hala umudu olan Fenerbahçe, bir yandan transfer çalışmalarına devam ediyor.

        2

        Sarı-Lacivertli ekip, Premier Lig'in golcüsü Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmak için çalışmalar yapıyor.

        3

        Ancak Fenerbahçe bu transferde zora girdi, Crystal Palace yıldız oyuncusunu bırakmak istemiyor.

        7

        The Sun; Crystal Palace yöneticilerinin Zaha'yı takımda tutmak istediği ve yıldız golcülerine yıllık tam 10 milyon sterlin teklif ettiklerini yazdı.

        8

        Crystal Palace Teknik Direktörü Roy Hodgson yıldız oyuncusu için yaptığı açıklamalarda, "Kulüp Zaha ile yeni sözleşme için görüşmeler yaptı ve bu görüşmeler devam edecek. Sonucun ne olacağı ya da ne kadar ilerleyeceği konusunda hiçbir fikrim yok. Bir Palace taraftarı olarak tek umudum, onu gelecek sezon Crystal Palace için oynarken görebilmek" dedi.

        9

        İngiliz teknik adam sözlerine, "Burası iyi bir kulüp, iyi bir takım. Takım giderek güçleniyor. Takımın potansiyeli büyük ve gelecek sezon, bu yıl yapabildiğimizden daha iyisini yapmaya çalışacağız. Tüm bunlar kalmayı istemek için çok iyi nedenler, ayrıca bu kadar efsane ya da ikonik bir oyuncuysanız, bu belki de kalmak için daha da teşvik edildi. Kalması için pek çok neden var." diye devam etti.

        10

        Deneyimli hoca Zaha için son olarak, "Zaha şimdiden büyük bir miras bıraktı. Ne kadar büyük bir mirasa sahip olduğu konusunda endişelenmesine gerek olduğunu sanmıyorum" diye konuştu.

        11

        Fenerbahçeli yöneticilerin ise önümüzdeki günlerde Zaha'yla tekrar bir araya geleceği ve bu transferi bitirmek için daha net adımlar atması bekleniyor.

        12

        Ancak, yüklü bir maaş teklif edilen Zaha'nın Süper Lig'e gelme ihtimali de zora girmiş oldu.