Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Lüks Yaşam Hello Kitty güzelliği - Lüks Yaşam Haberleri

        Japon oyuncak firması Sanrio tarafından 37 yıl önce yaratılan dünyaca ünlü karakter Hello Kitty’nin makyaj serisi artik Turkiye'de. Genis bir urun yelpazesine sahip markanin urunleri gectigimiz hafta Turk kadinlarinin begenisine sunuldu.

        EKKA Kozmetik tarafından Türkiye’deki hayranları ile buluşturulan Hello Kitty’nin makyaj ürünleri ilk olarak Istanbul Cevahir Avm'de SFC ic mimarlik tarafindan ozel olarak uretilen kiosklarda satilmaya baslandi. 3 Genç girişimci iş adamı Umur Ekmen, Erkin Ekmen ve Kaan Kazaklar tarafından kurulan EKKA Kozmetik, iş dünyasına dünyaca ünlü Hello Kitty markasının makyaj ürünlerinin Türkiye, Ortadogu ve Balkan ulkeleri distribitörlüğü ile merhaba dedi. İlk olarak Türkiye capinda bircok AVM'de kiosklar acarak büyümeyi hedeflediklerini belirten genç iş adamları, bir sonraki hedeflerinin Hello Kitty’nin makyaj ürünleri ile dünyaya açılmak olduğunu önemle belirttiler.

        Hello Kitty gibi yine dünyaca tanınan markaların makyaj serilerini de çok yakında Türkiye pazari ile buluşturacaklarını belirten iş adamları, kozmetik sektörünün dünyada en çok talep gören sektörlerden biri olduğunu, bu yüzden hedeflerinin bu sektörde getirdikleri markalar kadar kalıcı bir isim olmak olduğunu önemle vurguladılar.Türkiye’de genç kızların yanı sıra her yastaki bayaninda Hello Kitty hayranı oldugunu belirten genç iş adamları, kiosklarin yani sira önümüzdeki yıllarda mağazalaşma sürecine gireceklerini belirttiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ