Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Samsung Galaxy S7 özellikleri ve fiyatları - Teknoloji Haberleri

        Akıllı telefon piyasasında rekabetin giderek artması ve çitanın sürekli yükselmesi nedeniyle kullanıcıların farklı markalara yönelmesi, teknoloji devlerini harekete geçirdi. Piyasanın en büyük üreticilerinden Samsung, amiral gemisi olarak nitelenen "S" serisi ile yepyeni bir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Serinin bir önceki cihazında kullanıcılardan olumlu tepkiler alan Koreli üretici, bu kez daha üst seviye bir akıllı cihaz hazırlayarak piyasayı fethetmeyi planlıyor.

        SAMSUNG GALAXY S7 ÖZELLİKLERİ

        Samsung Electronics Mobil İletişim Birimi Başkanı DJ Koh, “Daha aydınlık, daha net, daha uyumlu ve daha eğlenceli bir dünyaya inanıyoruz. Bu vizyon doğrultusunda Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge’i geliştirirken zarif tasarımı işlevsellikle bir araya getirmeye ve eşsiz bir mobil deneyim sağlamaya çalıştık. Tüketicilere teknoloji ile güç katarak hayattan daha fazlasını almalarına yardımcı olmayı ve mümkün olabileceklerin eşiğini her zaman daha yukarı çekmeyi amaçlıyoruz” dedi.

        İşlemci: 2.6 GHZ Exynos 8890

        Grafik Birimi: Mali-T880 MP12

        RAM: 4 GB LPDDR4

        Kamera: 12 Megapiksel, 1.0 μm değeri(düşük ışıkta net fotoğraf) ve Çift Piksel (Dual Pixel) özellikli 4K çözünürlüklü 30 FPS kamera

        Ekran: 5.1 inç büyüklüğünde 1440*2560 piksel, 576 PPI değerinde Super Amoled ekran

        Ekran Güvenliği: Coring Gorilla Glass 5

        WİFİ: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac

        Bluetooth: Bluetooth 4.2 (A2DP, LE ve apt-X)

        Ebatlar: 142.4 x 69.6 x 7.9mm

        Yazılım: Android 6.0 Marshmallow

        Diğer Özellikler: 4.5 G ile uyumlu olan Galaxy S7 Cat.9 bağlantısı sayesinde 450 Mbps hızında indirme ve 50 Mbps hızında yükleme / NFC teknolojisi / MicroSD kart desteği ile 200 GB'a kadar hafıza desteği imkanı/ Yeni kamera modu Motion Panorama ile panoramik fotoğrafları canlandırma/ Optik imaj sabitleme (OIS) / Su geçirmezlik özelliği / Hızlı şarj ile 30 dakikada %83 şarj dolumu/ Wireless şarj desteği ile kablosuz şarj olanağı

        GALAXY S7 TÜRKİYE FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

        Cihazın 32 GB'lık yurtdışı fiyatı 649 dolar olurken, 64 GB'lık fiyatı ise 699 olarak piyasaya sürülecek. Galaxy S7 Türkiye fiyatları ise henüz belli olmazken, 2500-3000 tl arası bir fiyat aralığı ile piyasada yerini alması bekleniyor.

        11 Mart'ta satışa sunulacak cihaza erken sahip olmak isteyenlerin ise Samsung'un kendi web sitesi üzerinden ön sipariş vermesi gerekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ