Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji New york Knicks'e teknolojik ortak - Teknoloji Haberleri

        New York Knickerbockers ve Acer 2011-12 sezonunun geri kalan kısmı için yeni bir pazarlama ortaklığına girdi. Bundan böyle Acer, NBA’nin efsane takımlarından Knicks'in resmi ortağı olacak ve New York Knicks takımı Acer’ın kişisel bilgisayarlarının tanıtımını yapacak.

        MSG Sports başkanı Scott O’Neil bu işbirliğiyle ilgili şunları söyledi: “Acer'ı bu sezon Knicks'in yeni bir pazarlama ortağı olarak aramızda görmekten gurur duyuyoruz. Acer geçtiğimiz ay içinde, marka bilinirliğini New York ve ötesine taşımak için Madison Square Garden ve Knicks ile ortaklık yapmaya karar veren uzakdoğu merkezli ikinci firma oldu.”

        Acer Inc. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su J.T Wang: "Acer spor pazarlaması konusunda uzun bir geçmişe sahip. Basketbol da, diğer tüm sporlar gibi Acer markası ile ortak bir pozitif imaj ve değer taşıyor. New York Knicks ile yaptığımız bu ortaklıktan dolayı son derece mutluyuz" diye konuştu.

        New York Knicks ile yapılan bu pazarlama ortaklığıyla, Acer markası, Knicks yedek kulübesinin oyun alanı simgesinin yanındaki bloklarda yer alacak. Bu şekilde Acer markası hem Madison Square Garden'da yaklaşık 20,000 izleyiciye, hem de maçları tüm dünyada televizyondan ve online olarak takip eden taraftarlara çarpıcı bir şekilde görünür olacak.

        Şubat ayının başından beri, Knicks'e karşı gittikçe artan ilgi farklı platformlarda rekor seviyelerde artışa neden oldu. Web sitesinin trafiği, sosyal medyadaki takipçilerin artması, MSG Network'ündeki televizyon reytingleri ve ticari satışlar da dahil olmak üzere takım için rekor seviyelere ulaşan ilgiyle beraber bu sezon Madison Square Garden'daki biletlerin hepsi tükendi!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ