Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Enner Valencia için flaş iddia: Yeni takımını duyurdular! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe ile sözleşmesi sene sonunda bitecek olan, Enner Valencia hakkında dedikodular günden güne artıyor.

        2

        Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia için bir iddiada Brezilya basınından geldi.

        3

        Fenerbahçe ile sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya varamayan Ekvadorlu golcü, Brezilya ekiplerinden Internacional ile anlaştığı iddia edildi.

        4

        Brezilya'dan Globo Esporte'de yer alan habere göre; 33 yaşındaki Enner Valencia, Fenerbahçe ile 11 Haziran'da son maçına Başakşehir karşısında çıkacak ve ardından Brezilya'ya gidecek.

        5

        Enner Valencia, gelecek hafta içi kendisini 'uzun süreli' şekilde Internacional'e bağlayan sözleşmeye imza atacak.

        6

        Geçtiğimiz haftalarda Diario Ole Ecuador'a konuşan Valencia'nın temsilcisi Chalo Vargas, "Cuma günü, Enner Valencia ve ailesiyle birlikte masadaki seçenekleri değerlendireceğiz. Olası bir sözleşme yenileme için önceliğimiz her zaman Fenerbahçe oldu ama aynı şekilde Brezilya, Meksika, Dubai ve Suudi Arabistan'dan takımlarla da görüşmeler yaptık" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        12 YIL SONRA FENERBAHÇE'DEN GOL KRALI

        Sarı Lacivertliler en son 2010-2011 sezonunda Süper Lig'de gol kralı çıkarmıştı. Fenerbahçe forması altında Süper Lig’de gol kralı olan son isim Alex de Souza’ydı. Enner Valencia, 12 yıl sonra 29 golle Fenerbahçe'nin Süper Lig'de gol kralı olan ismi oldu.

        8

        Fenerbahçe’nin efsane Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza’nın, 2010-2011 sezonunda kaydettiği 28 golle, ‘bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu’ rekorunu kıran Enner Valencia, ‘sarı-lacivertli formayla bir sezonda en fazla gol atan futbolcu’ rekorunu da egale etti.

        9

        Enner Valencia bu sezon Fenerbahçe formasıyla, çıktığı 47 maçta 33 kez ağları havalandırırken, 7 gol pası verdi.