Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ersun Yanal'dan Volkan Demirel açıklaması! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 5-0'lık Gazişehir Gaziantep galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Yanal, şu ana kadar sözleşme uzatılmayan Volkan Demirel ile ilgili "Volkan Demirel konusunu başkan ve yönetim ile paylaştık. Bu bizim içerideki konumuz, bunu konuşma yeri burası değil. Volkan çok önemli bir oyuncuydu. Asla kenara atılacak şahsiyet değil. Kısa süre içerisinde net açıklama yapılır" ifadelerinikullandı.

        "OYUNUMUZ DAHA DA GELİŞECEK"

        Yanal, galibiyetle ilgili ise şunları söyledi: "İyi başlangıç ve iyi bir sonuç oldu. Şampiyonluk iddiamız, söylemlerimiz bir yere oturmalı. Herkese söyleyebilirim ki bu takımın oyunu daha da gelişecek, daha da iştahlı oynayacağız. Mazeretimiz olmadan, bu yolda daha iyi işler yapacağız. Geçen sene ile bu senenin şartları, koşulları çok farklı. Geçen sene, Fenerbahçe'nin genetiğinde yok. Asla kıyas yapmamalıyız ve bu konuyu konuşmamalıyız. Çekincemiz olmadan, bu takımı nasıl daha iyi oynatırız kısmına motive olmalıyız. Takım olarak konsantreyiz."

        REKLAM

        BASIN TOPLANTISINDA 29. ŞAMPİYONLUK VURGUSU

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşanErsunYanal, rakibe futbollarını kabul ettirme konusunda etkili olduklarını ve coşkulu oynadıklarını belirtti.

        Zorlukları bildiklerini dile getirenYanal, "Çekincelerimizin ne olduğunu, Fenerbahçe'nin beklentisi olan sonucu da iyi biliyoruz. Bugün rakibimizin sorunlarının olduğunu biliyorduk. İstediğimiz sonucu erken aldık. Bir bölümde tutuktuk. Oyuncularımız maçı kazanma arzularını ortaya koydu. Özlediğimiz önemli bir başlangıç yaptık." diye konuştu.

        Volkan Demirel hakkında gelen soruyaYanal, "Yönetimle tartıştığımız, çalıştığımız, birlikte karar vermek üzere olduğumu bir süreç yaşıyoruz. Bu süreci birkaç gün içerisinde daha da netleştireceğiz. Fenerbahçe taraftarı merak etmesin. Bu konudaki işleyiş devam ediyor." cevabını verdi.

        REKLAM

        Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe formasıyla resmi maça çıkan Emre Belözoğlu'na övgüde bulunanErsunYanal, şampiyonlukla ilgili gelen soru üzerine, "Zorlukları biliyoruz. Bunun için deneyimliyiz. Bu zorluklarla çarpışacağımız, yarışacağımız uzun bir maratona çıktık. Bu maratonu göğüsleyebiliriz. Birlikte defalarca yaptık, 28 kere yaptık, 29. kez yapmak isteyen bir takımız." açıklamasında bulundu.

        ALPER'İN İNDİRİME GİTMESİHAKKINDA YORUM

        ErsunYanal, yıllık ücretinde yüzde 40 indirime giden futbolcusu Alper Potuk'la ilgili olarak, şunları kaydetti:

        "Taraftarımız, omuz omuza şampiyonluğa gitmemizdeki en büyük güçtür. Takımını seven bir grupla çalışıyoruz. Bunlardan biri de Alper Potuk. İnanılmaz bir fedakarlıkla bu kulüpten ayrılmak istemediğini söyledi. Futbol tarihinde görülmemiş bir fedakarlıkla kalmak istedi. Biz bunu ona teklif etmedik, kendisi istedi. Bu bizim için oldukça mutluluk vericiydi. Taraftarımızın ciddi şekilde destek ve şefkatine ihtiyacımız var. 12. adamın desteğiyle yürüdüğümüz hedefe daha hızlı koşacağız."

        ErsunYanal, bugün ilk maçına çıkan Zanka'nın iyi bir performans sergilediğini, Serdar Aziz'in yarın çekilecek MR sonucuna göre takımla çalışmaya başlayabileceğini de sözlerine ekledi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ