Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'in Burak Yılmaz'ı durdurma planı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’de lider Medipol Başakşehir’in bir kez daha puan kaybetmesiyle Beşiktaş maçı öncesi yeniden liderlik şansı doğan Galatasaray’da dev derbinin önemi 2 kat arttı.

        2

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; bir taraftan kalan haftalarda öne geçip psikolojik avantajı eline almak isteyen Cimbom, diğer yandan da şampiyonluktaki rakiplerinden birini saf dışı bırakmanın hesaplarını yapıyor.

        3

        Kostas Mitroglou’nun sürpriz sakatlığı dışında kritik maçta tam kadro olacak Aslan’da bir süredir bireysel düz koşu yapan Marcao’nun dün takımla birlikte idmana çıkması teknik heyeti sevindirdi.

        4

        Brezilyalı stoperin hızına bu maçta ihtiyaç duyacağını bilen teknik direktör Fatih Terim, Siyah-Beyazlı formayla 2. yarıya müthiş bir başlangıç yapan Burak Yılmaz’ı da bu şekilde durdurmayı amaçlıyor.

        5

        Burak’ın hücumdaki etkisini Marcao’nun çabukluğuyla engellemeyi düşünen deneyimli çalıştırıcı, 23 yaşındaki öğrencisinden Burak Yılmaz’ı markaj altına almasını istedi.

        6

        Luyindama’nın Burak karşısında fizik olarak üstün ancak ağır kalacağını düşünen Terim’in, bu nedenle Beşiktaş derbisinde Marcao’yu sahada görmek için sağlık heyetine hafta başında direktifler verdiği kaydedildi.

        7

        ASLAN KANATLARDAN VURACAK

        Lider Medipol Başakşehir’in puan kaybetmesiyle birlikte şampiyonluk umutları iyiden iyiye artan Beşiktaş, TT Stadı’na mutlak galibiyet parolasıyla gelecek.

        8

        Ezeli rakibinin beraberlikten çok kazanmak için saldıracağını öngören teknik direktör Fatih Terim, hızlı ataklarla rakibini avlamayı planlıyor.

        9

        Kendi seyircisi önünde coşan ve 34 maçtır iç sahada kaybetmeyen takımının Beşiktaş’a gerekli cevabı vereceğine inanan İmparator, özellikle hızlı oyuncularla sonuca gitmeyi planlıyor.