Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'in derbi planı - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’de pazar günü 19 senedir kazanamadığı Kadıköy deplasmanına çıkacak olan Galatasaray, şeytanın bacağını kırmak istiyor.

        2

        Ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yenerek hem bu kötü seriyi sonlandırmak hem de şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Fatih Terim, galibiyetin şifrelerini belirlemeye başladı.

        3

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; takımının özellikle 90 dakika boyunca kontrollü oynamasını isteyen deneyimli çalıştırıcı, topa da sahip olan taraf olmaları görüşünde...

        4

        Florya’daki antrenmanlarda oyuncularına daha çok pas çalışması yaptıran İmparator, topun kendilerinde kalmasını istiyor.

        5

        Sezon başından beri organize atak yapmakta güçlük çeken rakibinin ilk dakikadan itibaren taraftar desteğini de arkasına alarak saldıracağını öngören tecrübeli çalıştırıcı, bunu engellemek için de öğrencilerinden devamlı top alışverişinde bulunmalarını istiyor.

        6

        ‘SATAŞMALARA KULAK ASMAYIN’

        Ezeli rakibinin taraftar baskısıyla birlikte agresif bir futbol ortaya koyacağını düşünen teknik direktör Fatih Terim, oyuncularını bu durumdan etkilenmemeleri konusunda da uyarıyor.