Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika: Fenerbahçe'de Arda Güler çılgınlığı! Arda Güler, Fenerbahçe'de kalacak mı transfer mi olacak? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de forma giyen Arda Güler'in sarı lacivertli kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor.

        2

        Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, sosyal medyada katıldığı bir canlı yayında genç futbolcu hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

        3

        "İSMİNİ UNUTMAYIN"

        Romano, "Arda Güler ismini kesinlikle unutmayın. Bir gün Arsenal, başka bir gün Borussia Dortmund, bir başka gün ise PSG söylentileri var. Bunun olması doğal çünkü Arda Güler bir harika... Oyuncunun hakkında bir transfer yarışının olduğu bilgileri gerçek. Avrupa'daki tüm üst düzey kulüpler Arda Güler'i istiyor. Yakında çok büyük bir yarış olacak." şeklinde konuştu.

        4

        DORTMUND ÇOK İSTEKLİ

        Alman basınında yer alan haberlere göre ise Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, Arda Güler'i ciddi şekilde kadrosuna katmak istiyor.

        5

        Geride bıraktığımız sezonda şampiyonluğu son maçta kaybeden ve İngiliz yıldızı Jude Bellingham'ı Real Madrid'e gönderen sarı siyahlıların, Arda Güler ile uzun süreli bir kontrat yapma peşinde olduğu ifade ediliyor.

        6

        135 MİLYON EURO SERBEST KALMA MADDESİ

        Borussia Dortmund'un Arda Güler'i kadrosuna katması halinde 135 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini sözleşmeye eklemek istediği de belirtiliyor.

        10

        ANNESİNDEN FLAŞ PAYLAŞIM! GİDİYOR MU?

        Sarı-lacivertli kulüple söleşmesini uzatan Arda Güler'in ismi Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılırken, annesi Serap Güler'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

        11

        Arda Güler'in annesi Serap Güler, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Her seçim bir vazgeçiştir" ifadelerini kullanırken, bu paylaşım kısa sürede binlerce yorum aldı.

        12

        Serap Güler'in bu paylaşımı, 'Arda Güler Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?' sorusunu beraberinde getirdi.

        13

        PSG İDDİASI

        Öte yandan İtalyan basınından Tuttomercato, 18 yaşındaki oyuncuyu yakından takip eden PSG'nin girişimlerini hızlandırdığını yazdı.

        14

        Haberin detayında Fransız ekibinin, Arda için astronomik bir rakamı gözden çıkardığı ve önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı aktarıldı.

        15

        Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, milli futbolcu için "Gitmesini elbette itemiyoruz ama talipleri var. Başkanımız ile birlikte bu hafta görüşeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

        16

        Bu sezon Süper Lig'de 20 maça çıkan Arda, 4 gol attı ve 4 asist yaptı.

        17

        Fenerbahçe, 30 milyon Euro'dan aşağıya hiçbir rakamı kabul etmeyecek.

        18

        "BİZİ BIRAKMA ARDA"

        Öte yandan Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali sonrası sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada Arda Güler'in takımda kalması için adeta seferberlik başlattı.

        19

        Gece saat 02.00’de Twitter'da #BiziBırakmaArdaGüler etiketine kısa sürede binlerce yorum yağdı. Arda Güler'in Fenerbahçe'de kalması için taraftarların attığı mesajlardan bazıları şöyle:

        20

        "1 yıl daha bizimle kal, gideceğin yere omuzlarımızda götürelim."

        21

        "Çocukluk aşkını, sevdanı, hayallerini bırakma Arda Güler..."