Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika Fenerbahçe bomba haber! Eljif Elmas'tan haber geldi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi. Napoli Kulübü'nün Başkanı Aurelio De Laurentiis, Fenerbahçe'nin Makedon futbolcusu Eljif Elmas'ı transfer edebilmeleri için oyuncu satmaları gerektiğine dikkat çekti. İşte son dakika haberin ayrıntıları...

        2

        İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Laurentiis, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Eljif Elmas transferini çok önemsediklerini söyledi. Napoli Başkanı, transfer ile ilgili olarak şöyle konuştu:

        3

        "Eljif Elmas'ın transferini çok önemsiyoruz, bunu da inkar etmiyoruz. Bu transfer görüşmesinde ileri seviyeye geçtik. Ancak kadromuz çok geniş ve daha da kalabalıklaşmasını önlemek için satış yapmamız gerekiyor."

        4

        TRANSFERDE SON DURUM

        Fenerbahçe ile Napoli arasındaki Eljif Elmas pazarlığında son aşamaya gelindi.

        5

        Napoli Kulübü, önceki gün 13 milyon Euro önerdiği Makedon orta saha oyuncusunun bonservisi için 2 milyon Euro zam yaptı. Sportif Direktör Comolli ise 20 milyon Euro da diretiyor.

        6

        ANCELOTTİ “ALINSIN” DİYOR

        İtalyan basınına konuşan Teknik Direktör Ancelotti, “Napoli’deki oyun planım içinde Elmas da var. Başkan Aurelio De Laurentis’e bunu söyledim” açıklamasında bulundu.

        7

        Ancak Mali Fair-Play’e takılan Napoli Kulübü, 15 milyon Euro'yu aşamıyor. Bütçe yaratmak için de Diawara’yı Roma’ya satmak zorunda kaldılar.

        8

        ELMAS’TAN KAÇAMAK YANIT

        Dün tatilden dönen ve Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası kampına katılan Elijf Elmas havaalanında kısa bir açıklama yaptı.

        9

        20 yaşındaki Makedon orta saha oyuncusu “Transferle ilgiyi bir şey bilmiyorum” diyerek kaçamak cevap verdi. Fenerbahçe’nin yaptığı transferlere bütçe oluşturmak için Elmas’ı elden çıkarması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ