Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Sıcak saatler yaşanıyor! - Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'de bitime 1 hafta kala Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor...

        2

        JESUS GELİYOR!

        Jorge Jesus ile ilgili ülkesinin basınından flaş bir iddia gündeme geldi.

        3

        O Jogo'da yer alan habere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jesus ile Salı günü bir video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

        4

        Haberde, görüşme sonunda bu hafta sonu İstanbul'a gelmeyi kabul eden Portekizli teknik adam ile son tur görüşmelerin yüz yüze yapılacağına yer verildi.

        5

        LUCESCU'DAN SÜRPRİZ AÇIKLAMA

        Mircea Lucescu, Fenerbahçe'den teklif aldığını itiraf ederken Dinamo Kiev'i zor durumda bırakmayı düşünmediğini belirtti.

        6

        Dinamo Kiev'deki geleceğiyle ilgili soruya Lucescu, "2024'e kadar sözleşmem var. Şu anda bu kaosun içinde takımı bırakakam. Çok ciddi teklifler vardı. Fenerbahçe'den de teklif aldım. Ama şu anda geçerli değil. Dinamo Kiev'i bu durumda bırakamam. Bu korkaklık olurdu." yanıtını verdi.

        7

        YENİ GOLCÜ KİM OLACAK?

        Transferde de çalışmalar sürüyor. Sarı-lacivertlilerde en önemli bölge forvet olarak görülüyor. Golcü transferinde önemli adaylar var...

        8

        LUIS SUAREZ

        Fenerbahçe'nin 1 numaralı hedefi ancak transfer bir hayli zor görünüyor. İspanya ve İngiltere'nin yanı sıra ABD ekibi Inter Miami de peşinde.

        9

        MARIANO DIAZ

        Real Madrid ile 1 yıl sözleşmesi kalan ve takımda pek şans bulamayan Mariano Diaz için görüşmeler sürüyor. Düşük bir bonservisle takıma katılması planlanıyor. Karar oyuncuda...

        10

        HARIS SEFEROVIC

        Fenerbahçe'nin teknik direktörlük koltuğuna getirmek istediği Jorge Jesus'un eski öğrencisi. 30 yaşındaki oyuncu bu sezon sakatlık nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kaldı. 2024'e kadar sözleşmesi bulunan golcü için Benfica'nın 6-7 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği konuşuluyor.

        11

        ALEXANDER SÖRLOTH

        Beşiktaş'ın da istediği Sörloth için Fenerbahçe bir adım önde. Trabzonspor'da çok başarılı bir performans çizen oyuncunun yüksek maliyeti ise düşündürüyor.

        12

        ARTEM DZYUBA

        Zenit'in 33 yaşındaki golcüsü de listede. Rus basını Sırbistan'dan Kızılyıldız ile Fenerbahçe'nin oyuncunun peşinde olduğunu aktardı. Dzyuba'nın yine de takımında kalmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

        13

        NICOLAS DE LA CRUZ

        Orta saha bölgesi için ise iddia Arjantin'den geldi. Fenerbahçe'nin River Plate'te top koşturan Nicolas De La Cruz ile ilgilendiği belirtildi. Uruguaylı futbolcunun sözleşmesi 31 Aralık 2022'de sona erecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ