Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den Hazard bombası! Teklif kabul edildi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'la kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosuna flaş bir takviye yapmaya hazırlanıyor.

        2

        İspanyol basını, sarı-lacivertlilerin Real Madrid forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Eden Hazard transferinde büyük aşama kaydettiğini duyurdu.

        3

        Fichajes'te yer alan habere göre; Real Madrid, Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldız için yaptığı kiralama teklifini kabul etti.

        4

        Sarı-lacivertliler, Hazard'ın 6 milyon euroluk maaşının büyük bölümünü ödemeyi kabul ederken, gözler şimdi 31 yaşındaki yıldızın vereceği karara çevrildi.

        5

        Belçikalı kanat oyuncusunun gönlü Real Madrid'de kalmaktan yana olsa da Ancelotti ve yönetimin, Hazard'la yola devam etmek istememesi Fenerbahçe ihtimalini güçlendiriyor.

        6

        2019 yılında 115 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard, İspanyol devinde beklenen performansı sergileyemedi.

        7

        Tecrübeli kanat oyuncusu, bu sezon eflatun-beyazlı formayla 6 resmi maça çıkarken, 1 gol, 1 asistle oynadı.

        8

        Real Madrid'le Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Hazard'ın güncel piyasa değeri ise 7.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ