Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika haberleri - Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? İşte en büyük aday - FB Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıkları maçın ardından görevini bıraktığını açıkladı.

        2

        Kupa finalinde Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, "Bugünden itibaren Fenerbahçe'nin teknik direktör değilim. Bunu başkanımıza birkaç hafta önce söylemiştim. Yeni bir arayış içine girebilmesi için kendisine bilgi vermiştim" dedi.

        3

        "Buradan derin izlerle ayrılıyorum." diyen Jesus, "Türk halkına çok teşekkür ediyorum. Bu ülkede büyük bir trajedi yaşandı, Türk halkının ne kadar büyük, ne harika bir halk olduğunu gördüm. Duygu dolu bir halk. Umarım tekrardan görüşürüz." ifadelerini kullandı.

        7

        77 yaşındaki Rumen hoca, Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş'ın başında şampiyonluk yaşadı. Shakhtar Donetsk ile 2009 yılında Avrupa Kupası'nı da kaldıran Lucescu bir dönem, A Milli Takımımız'ın başında da görev yaptı.

        8

        Bu sezon Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in başında 34 maça çıkan Lucescu, 34 maçta 15 galibiyet 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı ve maç başında 1.86 puan ortalaması tutturdu.

        9

        FENERBAHÇE İTİRAFI

        Ukrayna takımı Dinamo Kiev'in Rumen teknik adamı Mircea Lucescu, geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe ile ilgili bir itirafta bulunmuştu.

        10

        Ülkenin Rusya ile savaşta olmasına rağmen neden takımın başında kaldığını açıklarken, 77 yaşındaki Lucescu, Fenerbahçe ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

        11

        "Neden hala Ukrayna'da olduğumu merak ediyorsun değil mi? Ben hiçbir zaman korkak olmadım. Şimdi de olmadım, her şey çok zor durumda olduğunda da olmadım. Şu an içinde bulunduğumuz durumu biliyorsunuz. Bu durumu bahane ederek yazın Fenerbahçe'ye gidebilirdim. Ama 2 yıl önce Dinamo Kiev benimle görüştü ve beni ikna etti."

        12

        -Vincenzo Montella-

        Öte yandan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimaline karşı sarı-lacivertlilerin hedefinde B planı olarak Vincenzo Montella bulunuyordu.

        16

        - Abdullah Avcı

        17

        - Sergen Yalçın

        18

        - Joachim Löw

        Haberi Hazırlayan: İnanç Ergülen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ