Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe FENERBAHÇE DURMUYOR! İŞTE SIRADAKİ TRANSFER... Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri - FB haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        EMRE MOR RESMEN FENERBAHÇE'DE

        Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ten Emre Mor'un transferi için prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

        2

        Sarı-lacivertli kulübün paylaşımında "Kulübümüz, Emre Mor transferi için Fatih Karagümrük Kulübü ve oyuncunun kendisi ile prensip anlaşmasına varmıştır" ifadelerine yer verildi.

        3

        SOL BEK TRANSFERİ YAPILACAK

        Jorge Jesus'un yönetime verdiği raporda Ferdi Kadıoğlu'nu farklı mevkilerde denemeyi düşündüğü öğrenildi. Bu nedenle Portekizli çalıştırıcının yönetime "Sol bek transfer edelim" dediği belirtildi. Arayışlar başladı...

        4

        Sky Sport, Kanarya'nın sol bek arayışı ile ilgili dün bir haberi gündeme getirdi.

        5

        Sky Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, Giuseppe Pezzella için devreye girdi. Kanarya'nın İtalya ekibi Parma'ya kısa süre içerisinde teklifini sunacağı aktarıldı.

        6

        Bonservisi Parma'da olan 24 yaşındaki sol bek, geride kalan sezonu kiralık olarak Atalanta'da geçirmişti.

        7

        Atalanta formasıyla geçtiğimiz sezon 29 maçta süre alan İtalyan oyuncu, 3 asistlik de skor katkısı sağladı.

        8

        Öte yandan Boavista forması giyen 22 yaşındaki Yanis Hamache ve Sao Paulo'da oynayan 21 yaşındaki Welington da Fenerbahçe'nin geniş sol bek listesinde yer alıyor.

        9

        Sarı-lacivertlilerin her iki kulüple de temasa geçtiği ancak Standart Liege'in de Welington'u kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

        10

        MARİANO DİAZ İÇİN İKİNCİ TEKLİF

        İspanyol AS Gazetesi, Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki golcü için daha önceden oyuncu için yıllık 4 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ve bunu sonradan 5 milyon Euro'ya çıkardıklarını açıklarken görüşmelerin hala devam ettiğine yer verdi.

        11

        Real Madrid, Mariano Diaz'ı 2018'de Lyon'dan yaklaşık 21 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Diaz, Madrid ekibiyle 73 maçta sahada olurken 12 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

        12

        CARVALHO'DAN İNDİRİM BEKLENİYOR

        Fenerbahçe, William Carvalho için Real Betis ile anlaştı.

        13

        Oyuncudan yıllık ücretinde indirme gitmesi talep edildi. Oyuncu tarafıyla görüşmeler devam ediyor. Crespo için de çift haneli olması şartıyla gelen teklifler değerlendirmeye alınacak.

        14

        SUAREZ İDDİASI

        Öte yandan İspanyollar, Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'ten ayrılan Luis Suarez'in maaşı hakkında bilgi aldığını iddia etti. 35 yaşındaki Uruguaylı oyuncunun Arjantin devi River Plate'e gitmesi bekleniyor.

        15

        SAMATTA YOLCU

        Jesus'un kadroda düşünmediği bir diğer isim Samatta. 29 yaşındaki golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Belçika ekibi Antwerp'e kiralanmıştı.

        16

        Tanzanyalı golcünün Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2024 haziran ayında sona eriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ