Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor maçı muhtemel 11'i - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu ve ilk yarının son haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

        2

        Ligde istediği performansı sergileyemeyen Fenerbahçe, taraftarının önünde Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek 3 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor. Geride kalan 18 haftada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertli takım, haftaya 29 puanla 4. sırada girdi. Kanarya'da teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından takımın başında Karagümrük karşısında olduğu gibi Zeki Murat Göle yer alacak.

        3

        Süper Lig'de çıktığı son 8 müsabakada galibiyet elde edemeyen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise kötü gidişe son vermeyi hedefliyor. Yaptığı maçların 4'ünü kazanan, 3'ünde berabere kalan ve 11'inden mağlup ayrılan sarı-siyahlılar, 19. haftaya 15 puanla 18. sırada başladı.

        4

        5 EKSİK

        Sarı-lacivertli ekipte 5 futbolcu, Yeni Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek. Gribal enfeksiyon yaşayan Serdar Aziz, bireysel çalışmalarını sürdüren Altay Bayındır ile tedavileri devam eden Ferdi Kadıoğlu ve Mergim Berisha, müsabakada görev yapamayacak. Ayrıca Luiz Gustavo da maç kadrosuna alınmadı.

        5

        5 OYUNCU SINIRDA

        Fenerbahçe'de 5 oyuncu, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertli ekipte Luiz Gustavo, Filip Novak, Serdar Aziz, Attila Szalai ve İrfan Can Kahveci, 4. sarı kartlarını görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 20. haftadaki Adana Demirspor müsabakasında görev yapamayacak.

        6

        MUHTEMEL 11

        Berke

        16

        Valencia

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ