Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli futbolcular Emre, Ozan ve Vedat Muric, PFDK'ye sevk edildi - Fenerbahçe Haberleri

        TFF'den yapılan açıklamada, Emre Belözoğlu ile Ozan Tufan'ın ligin 33. haftasında Beşiktaş ile oynanan derbide talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle tedbirsiz, aynı müsabakada kırmızı kart gören Vedat Muric'in ise kural dışı hareketi gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

        Medipol Başakşehir ve Çaykur Rizespor'un çeşitli sebeplerle disipline gönderildiği aktarıldı. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'in de tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği ifade edildi.

        TFF Hukuk Müşavirliği, ayrıca 33. hafta müsabakalarında yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle kulüp başkanları, yöneticiler, antrenörler ve futbolcuları disipline gönderdi.

        PFDK'ye sevk edilen başkan, yönetici, antrenör ve futbolcular şöyle:

        Başkan: Göksel Gümüşdağ (İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü), Hasan Kartal (Çaykur Rizespor)

        Yönetici: Yusuf Günay (Galatasaray), Sinan Öznur (Göztepe), Ali Haydar Er, Cem Kuyumcu, Sinan Mete (Çaykur Rizespor), Emrah Tok (Trabzonspor)

        Antrenörler: Mustafa Sarp, Nezih Ali Boloğlu (İttifak Holding Konyaspor), Kaan Arısoy (Medipol Başakşehir)

        Futbolcular: Ali Turan, Selim Ay, Erdon Daci, Alper Uludağ (İttifak Holding Konyaspor), Eljero Elia, Gökhan İnler, Uğur Uçar (Medipol Başakşehir)

        Öte yandan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da kulüp başkanı Hüseyin Üneş ile 3 yönetici, 2 antrenör ve 1 futbolcunun talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği kaydedildi. Gelecek sezon Süper Lig'de oynamaya hak kazanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Hatayspor'un yanı sıra Adana Demirspor ile Ekol Hastanesi Balıkesirspor'un da çeşitli gerekçelerle disipline gönderildiği belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ