Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda ve şifreli mi? UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta ve şifresiz mi? GS Barça maçı kanalı - Galatasaray Haberleri
        1

        Haydi Cimbom! Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında İspanyol temsilcisi Barcelona'yı bu akşam sahasında ağırlayacak. İlk karşılaşmada rakibiyle Nou Camp'ta 0-0 berabere kalan ve avantajı ele geçiren sarı kırmızılılar, NEF Stadyumu'nda kendi seyircisi önünde turu almak istiyor. Galatasaray Barselona maçı muhtemel 11'ler belli olurken mücadelenin canlı yayın kanalı da açıklandı.

        GALATASARAY BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA?

        Edinilen bilgiye göre, Galatasaray Barcelona maçı bu akşam 20.45'te başlayacak. GS Barça maçı İtalyan hakem Daniele Orsato tarafından yönetilecek. Peki, Galatasaray Barcelona maçı hangi kangi kanalda canlı yayınlanacak ve şifresiz mi ekranlara gelecek?

        İşte, Galatasaray Barcelona maçı canlı yayın kanalı, muhtemel 11'leri ve mücadeleye ilişkin son bilgiler;

        2

        MUHTEMEL 11'LER

        Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Babel, Feghouli, Kerem, Mohamed

        3

        Barcelona: Ter Stegen, Dest, Araujo, Pique, Alba, Pedri, Busquets, De Jong, Gavi, Traore, Aubameyang

        4

        GALATASARAY BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA?

        Nef Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Barcelona maçını İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

        Bu akşam TSİ 20.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak dev maç ile ilgili tüm detaylar haberturk.com'da olacak.

        5

        50 bin coşkulu taraftar

        Bayrak şovun yapılacağı gecede tribünlerin maç boyunca durmadan takımlarına destek olacakları belirtildi. Rakip ataklarda ıslıklı protestolarda Barçalı oyuncuları baskı altına almayı hedefledikleri bildirildi. Taraftarlar maç sonunda çeyrek finale çıkmanın coşkusunu yaşamak için tribünleri dolduracak.

        Aslan, Türk futbolu için sahaya çıkacak

        Kağıt üzerinde Galatasaray, Barcelona ile karşılaşacak ama işin aslı Aslan, Türk futbolu için sahaya çıkacak. Eğer Avrupa’daki tek temsilcimiz Sarı-Kırmızılılar, Barça’yı yenerek adını Avrupa Ligi çeyrek finaline yazdırırsa, ülkemize 600 puan kazandıracak ve UEFA Ülke Sıralaması’ndaki 15.’lik savaşında Türkiye’ye altın değerinde puanlar kazandıracak. Aksini düşünmek bile istemiyoruz.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ