Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Rashica'nın parası kiralıklardan! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray ara transfer çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların ilk hedefi ise gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Milot Rashica...

        2

        Sezon başında 11'i kaptıktan sonra formayı bir daha teslim etmeyen ve sakatlığa kadar yükselen bir grafik çizen Kosovalı futbolcu, teknik heyet ve yönetimden geçer not aldı.

        3

        Oyuncunun bu performansını yaza kadar sürdürmesi durumunda değerinin daha da yükseleceğini düşünen Galatasaray heyeti ise transferi ocakta bitirmek için girişimlere başlamaya karar verdi.

        7

        Sezon başında Kombouare ile Nantes başkanı arasında transfer sayısı nedeniyle anlaşmazlık çıktığı ve kulübün devre arasında bu durumu telafi etmek istediği öğrenildi.

        8

        Kiralama bedeli olarak 250 bin Euro ödeyen Nantes'ın Mustafa Muhammed'in bonserivi üzerinde 5 milyon 750 bin Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor.

        9

        Oyuncunun satışına kesin gözüyle bakan sarı-kırmızılılar, söz konusu meblağın Rashica transferinde elini rahatlatmasını umuyor.

        13

        Ağustos ayında yapılan anlaşmaya göre Pisa, Galatasaray'a 150 bin Euro kiralama bedeli öderken 5 milyon 500 bin Euro'luk satın alma opsiyonu koydurmuştu.

        14

        Pisa'nın bu rakamı ödemekte zorlandığı ve sarı-kırmızılı kulüpten indirim istediği belirtilirken Torino'nun ise bu meblağı gözden çıkardığı kaydedildi.

        15

        Morutan'ın yanı sıra satış kararı alınan Cicaldau'nun da 3 milyon Euro civarında bir rakama satılarak buradan gelen paraların bir kısmının Rashica'nın bonservisinde kullanılmayı planlandığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ