Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Galatasaray'da son dakika gelişmesi! İki yıldızdan dev gelir beklentisi - GS Haberleri - EMS Yapı Sivasspor Haberleri
        1

        Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Galatasaray’da yönetim transfer için ayrılan bütçeyi oyuncu satışlarıyla da desteklemek istiyor.

        2

        Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, yüksek bonservis bedeli elde edebilecekleri oyuncular konusunda bu nedenle aceleci davranmama kararı aldı.

        3

        Sevilla ve Zenit’in yanı sıra mali durumu iyi olan önemli Avrupa kulüplerinin Marcao’ya olan ilgisini bilen Sarı-Kırmızılı yönetim, Mostafa Mohamed için de iyi bir teklif bekliyor.

        7

        Transferin gözde ismi Marcao için Sevilla’nın teklif yükseltmesini bekleyen Özbek yönetiminin 12 milyon Euro’dan aşağı Brezilyalı stoperi bırakmayacağı öğrenildi.

        8

        Ancak Marcao için ilk etapta 15 milyon Euro’dan kapıyı açacak olan Sarı-Kırmızılılar, Ağustos ayına kadar 12 milyon seviyelerine düşmeye sıcak bakmıyor.

        9

        Mohamed için de minimum 6 milyon Euro gelir elde etmeyi planlayan Galatasaray’ın bu rakamın üstünde teklif getirecek kulüplerle masaya oturma kararı aldığı bildirildi.

        10

        Mısırlı yıldız, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık problemlerine rağmen Beşiktaş ve Barcelona maçlarında sergilediği performansla kalitesini göstermişti.

        11

        Şampiyon olacak kadroyu kurmak için transfere ciddi bütçe ayıran Özbek yönetiminin, Marcao ve Mohamed satışlarından yaklaşık 20 milyon Euro bonservis geliri elde etmek istediği öğrenildi.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ